Ti mit kezdtek a felszedett kutyagumival?
Nálunk sok ilyen kuka van. Ha van a közelben, abba dobom, ha nincs, akkor a sima szemetesbe. Haza még sem vihetem, hogy aztán lehúzzam a wc-n főleg hogy általában a 2 órás séta elején kakil a kutya.
Ráadásul az anyukák is sima háztartási szemétbe dobják a szaros pelenkát...
Nálunk speciális kuka az állatorvos és a 3 kutyafuttató mellett van,de elég messze van mindegyik,odáig nem fogom cipelni!
Sima kukákba kidobom,mindenki abba dobja,ha elvárják,hogy ne oda dobjuk akkor csináljanak speciális kukát és nem csak 2-3-at elvétve!
Amúgy látták már közteresek meg úgy csomóan,hogy sima kukába dobom a kaksit senki nem szólt érte.Lényeg,hogy felszedjük.
Képzeld ha nem lehetne sima kukákba kidobni, senki se szedné össze , mert senki nem fog 2-3 km-et sétálni pluszba,hogy azt a zacskó szart kidobja.
Speciel én se sétálnék pluszba annyit.Felszedem,mert tudom,hogy nem egészséges senki számára sem a kutyakaki.Meg felelős kutyatartónak vallom magam.De ne várják már el az emberek,hogy a város legtávolabbi pontjaira teszik a speckó kukákat és odáig mindig sétáljak el!
A sima kukába dobom. A szaros pelenka is ott landol a gyerkőcök alól...
Miskolcon élek, lassan 20 éve van kutyánk, de még a büdös életben nem találkoztam ilyen kukával a városban. (Lehet én járok rossz helyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!