Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kreatin kúra után ha elkezdek...

Kreatin kúra után ha elkezdek szálkásitani, akkor elveszithetem a felszedett izomtömeget?

Figyelt kérdés
Most hagytam abba a második kúrámat,a táplálkozásom oké,a tömegemmel megvagyok elégedve,csak nem vagyok szálkás... Nekem úgy mondták az edzőtársaim,hogy ha elkezdek szálkásitani,elveszitem a tömeget is,és olyan leszek,mint ahonnan elkezdtem a kúrát..ez igaz?

2013. júl. 11. 22:11
 1/4 snack16 ***** válasza:

Hát a kalóriamegvonástól alapból lesz visszaesés, meg a kreatin elhagyása miatt is, de ha nem fogsz fukarkodni a vízzel(ezt értsd úgy hogy nem leszel dehidratált a diéta alatt) akkor akkora visszaesés szerintem nem lesz! Ha nem csak zsírban kaptad fel a tömeget(gondolom tömegelés volt) és az edzéseid rendben voltak/lesznek biztos nem fogsz kezdeti szintre visszaesni! Próbálj meg nagyobb súlyokat használni és akkor tudsz a lehető legtöbb tömeget megtartani(nem a magas ismétlésszámos "szálkásító" edzésnek nevezettel.

Remélem segítettem

2013. júl. 11. 22:40
 2/4 Dogmatix91 ***** válasza:
Ha szarul diétázol akkor még többet is veszíthetsz. A tömeg meg nyilván kevesebb lesz, mivel zsírt veszítesz. Ettől függetlenül tökéletes diéta mellett is van izomvesztés, csak nem mindegy, hogy mekkora mértékű.
2013. júl. 11. 22:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor hogy tudnám a kreatin kúra után ugy elveszteni a zsirt,hogy a legkevesebb izmot veszitsem?
2013. júl. 12. 00:01
 4/4 Dogmatix91 ***** válasza:
Megfelelő diétával és edzéssel. 3g/ttkg fehérje legyen meg legalább. Edzésen a súlyokat ne csökkentsd! Tartsd be a pihenőidőt, mert diéta alatt romlik a regeneráció. Viszont ha ennyire nem vagy képben akkor azért olvasgass a témában mielőtt belekezdesz, mert el fogsz fogyni. Legalább a Sárga kapszulát olvasd el.
2013. júl. 12. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!