Nektek sem ment le szoptatással a terhesség alatt felszedett plusz kiló?
Két gyermekem van.
Az első terhesség alatt én is úgy voltam, majd a szoptatás alatt/után lemegy az a pár kiló. Sokan ezt mondták, velük így történt.
Na, velem nem. A szptatás alatt rámjött még 3 kg, az eddigi 7 mellett azért ez már sok volt.
Szigorú diéta mellett tudtam csak leadni, jóval később.
A második terhességem alatt nagyon figyeltem az étkezésemre, nem híztam annyit. 7 hónapos a kislányom, szoptatás mellett természetesen nem fogyókúrázom, de 2x meggondolom, mit-mennyit eszek. Így most nem híztam, és csak 1 kg van még a terhességem előtti súlyomhoz.
Kitartás, odafigyelés. Sok sikert hozzá!
Terhesség alatt 1 grammot se híztam.
Szoptatás alatt 8 kg jött rám fél év alatt és még mindig szoptatok...
Dehogynem,bánom is.Úgy fogyok,hogy már lassan abba kell hagynom a szoptatást. :(( Nekem nagyon sok energiámba kerül,érzem ahogy égeti a zsírt.
50 kilóval jöttem haza. 5 hónapja szültem,most 45 kiló vagyok.
sztem elképzelhető hogy most csak stagnál! nekem is ez idő tájt megállt. nekem is a szüléssel 7 kg lement, majd 1 hét alatt még 3 kg. na azóta 4,5 kg ment le és azóta nagyjából tartom a súlyom. DE! még lenne 6kg amit le kellene adnom, hogy elérjem a terhesség előtti súlyomat! a fiam 8 hós lesz, szoptatok így nem fogyózom csak ésszel próbálok én is enni..ahhoz képes persze nem rossz eredmény, mivel én +22vel mentem szülni, és a szülés 7 kilóján kívűl 9 kilót végülis lefogytam a szoptatással és az odafigyelésemmel, de sajnos nekem megállt 3 hónapja és nem mozdul :-(( szerintem ez csak tornával és kemény munkával (diéta)
fog már lemenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!