Tippelnétek nekem? Hét, nem, kiló?
Kérdező, ne aggódj... A lényeg, hogy TE érezd jól magad! Ha érdekel és bánt más vékeménye, akkor Te sem fogadtad el magad:)!
A babára jobcentrálj, a súlyoddal ráérsz foglalkozni a baba megszületése után:-)
Kérdésedre válaszolva: 18. Hét kislány:) a súlyodról fogalmam sincsen hiszen, csak a pocid látszik:) azt mondaná 80kg!
15hkm kislányos kismami
Első válaszoló vagyok!
Őszinte voltam! Tőlem semmerték sokáig megkérdezni terhes vagyok-e, vagy kővér, 20 hetesen kezdett kerek, feszes pocakom lenni, ami már terhes has volt, nem hájad has, ha leültem nem volt 2-3 hurka, hanem egy labda!
Én sem vagyok sovány, 90 kg-al kezdtem a terhességet, most 100 vagyok 30 hetesen!
Őszinte voltam, én mint kívülálló így látom, ha szembe jönnék velem az utcán, Bem az jutna eszembe hogy terhes, hanem kövér!
Ez aggaszt engem is, mert én is elég hájas vagyok a hasamon. Ha terhes leszek, akkor kisimulnak a hurkák, vagy ott marad a baba előtt? :S
Egyébként én 20 hetes lánynak tippelem és őszintén nem látlak annyira kövérnek, mint amennyire az első válaszoló rávilágított.
Ez a kép 12 hetesen készült ekkora volt a hasam, még várok egy pár tippet és elárulom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!