Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippelnétek nekem? Hét, nem,...

Kabymaci kérdése:

Tippelnétek nekem? Hét, nem, kiló?

Figyelt kérdés

Annyit elárulok hogy terhesség előtt volt már pocakom.

[link]

2013. ápr. 4. 12:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%
Ne haragud meg, de inkább kövérnek látszol, mint terhesnek.
2013. ápr. 4. 12:56
 2/15 anonim ***** válasza:
25 hetes es kislany. Kgt azt nem tudom hogy kell beloni..:D
2013. ápr. 4. 12:57
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem haragszok, de nem csak 40-50 kg nők esnek teherbe..Csak sajnos ilyen világot élünk, hogy a kövér nők nem mernek képet magukról feltenni mert akkor jön egy ilyen válaszadó és rögtön "nem megbántásból" elveszi az ember életkedvét...
2013. ápr. 4. 13:03
 4/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne aggódj... A lényeg, hogy TE érezd jól magad! Ha érdekel és bánt más vékeménye, akkor Te sem fogadtad el magad:)!

A babára jobcentrálj, a súlyoddal ráérsz foglalkozni a baba megszületése után:-)

Kérdésedre válaszolva: 18. Hét kislány:) a súlyodról fogalmam sincsen hiszen, csak a pocid látszik:) azt mondaná 80kg!

15hkm kislányos kismami

2013. ápr. 4. 13:08
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves szavakat :)
2013. ápr. 4. 13:11
 6/15 anonim ***** válasza:
18 hét,kislány,+6 kg
2013. ápr. 4. 13:15
 7/15 anonim ***** válasza:
70%
20 hét és kislány. Ne foglalkozz az első válaszolóval. Én annak örülök hogy vannak még olyan férfiak akik nemcsak a csontkollekciókat szeretik.
2013. ápr. 4. 13:24
 8/15 anonim ***** válasza:
57%

Első válaszoló vagyok!

Őszinte voltam! Tőlem semmerték sokáig megkérdezni terhes vagyok-e, vagy kővér, 20 hetesen kezdett kerek, feszes pocakom lenni, ami már terhes has volt, nem hájad has, ha leültem nem volt 2-3 hurka, hanem egy labda!

Én sem vagyok sovány, 90 kg-al kezdtem a terhességet, most 100 vagyok 30 hetesen!

Őszinte voltam, én mint kívülálló így látom, ha szembe jönnék velem az utcán, Bem az jutna eszembe hogy terhes, hanem kövér!

2013. ápr. 4. 13:47
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez aggaszt engem is, mert én is elég hájas vagyok a hasamon. Ha terhes leszek, akkor kisimulnak a hurkák, vagy ott marad a baba előtt? :S

Egyébként én 20 hetes lánynak tippelem és őszintén nem látlak annyira kövérnek, mint amennyire az első válaszoló rávilágított.

2013. ápr. 4. 13:55
 10/15 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a kép 12 hetesen készült ekkora volt a hasam, még várok egy pár tippet és elárulom :)

2013. ápr. 4. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!