Ti mit csináltok a felszedett kutyagumival? Hova dobjátok ki?
Nyugodtan beledobhatod a kukába is.
Az ilyen túlbuzgó emberrel meg nem kell foglalkozni.
én is mindig egy ugyanilyen helyzettől félek...a válaszom valszeg az lenne, hogy jó, akko legközelebb össze se szedem az ürüléket azt jóvan
én se fogom magammal cipelni egész séta alatt
létezik ilyen hogy kutyakuka?
életemben nem láttam még..
Nálunk ez a helyzet csak az a baj, hogy én nem vagyok ilyen bárány lelkű :)
Nálunk egy idős néni kiáltott utánunk h mit képzelek én magamról h odadobom be a kutyakakis zacskót (sima szemetes) én meg erre azt válaszoltam h jobb lenne ha ott hagynám (mármint a fűben) hátat fordítottam és eljöttem. Nem akartam szemtelen lenni. Sosem voltam egy lázadó típus csak kihozott a sodromból :/
Szerintem ha rendesen becsomózod a száját (én dupla zacskóba teszem) akkor nem szólhatnak érte semmit mert olyan mintha használt pelust dobna ki az ember. Ilyenekkel ne törődj. Ha valakinek vmi baja van menjem az önkormányzatra és tegyen panaszt h miért nincsenek kutyás kukák :)
Hehe, fel kéne járnom Budapestre kidobni a bezacskózott kutyakakákat? :) Még a megyeszékhelyünkön se láttam ilyen kukát. Marad a kifliszacskó és a közterületi kuka (vagy a saját kukánk, ha a drága kiskutyám pont a házunk előtt végzi el a dolgát...)
Annyi gusztustalanságot dobálnak a közterületi kukákba, a pelenkától a használt óvszerig, pont a nejlonba csomagolt kutyakaka bökte a szemét? Arany virág. Szeretem az ilyen buzgó embereket, olyan jókat tudok rajtuk röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!