Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor kell a kutyát pároztatni...

Mikor kell a kutyát pároztatni, a tüzelés első napjaiban, vagy a végén?

Figyelt kérdés

2013. júl. 14. 17:07
1 2 3 4
 31/31 Veina ***** válasza:
Fölösleges tenyészteni sok ember bele sem gondol mennyi pénzbe kerül maga az oltás meg a chipp nekem kb csak ez a 2 kutyámba durván 20.000 ft volt nem beszélve a tápról vitaminokról na meg persze pótolni a szétrágott dolgokat az mind mind pénz. Lovardában dolgoztam a volt főnököm világ szeret híres Komondor tenyésztő láttam mi pénzbe kerül egy alom felnevelés és hozzá teszem azok a kutyák nem maradékot kaptak hanem csirke farhátat főzött a nagykutyák felnött tápot kaptak míg a kölykök kölyök tápot és nem egy két zsákkal vett hanem 10-20 darabot egyszerre de azt hozzá teszem meg teheti mert meg keresi rá a pénz azt hozzá tenném, hogy akár milyen kutya kis testü vagy nagy testü a mozgás igényre is figyelni kell nem beszélve arról, hogy trenírozni kell mivel alapjáraton vadász kutyák (kotorék eb) meg ha tisztába lennél a kutya etetésével akkor nem maradékot adsz neki vagy ha igen akkor egyes elemeket ki hagysz az étrendjéből mint pl.: gabonából készült termékek mivel minden kutya glutén érzékeny. eleve a kutyák hús evők szóval el lehet gondolkodni ezen. Látszik az ég világon fogalmad sincs a kutya tartásról!!
2013. júl. 20. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!