Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy amstaff kolykom,8...

Van egy amstaff kolykom,8 hetes es le szeretnem vagatni a fulet, hany honapos korba ajanlott?

Figyelt kérdés

2013. júl. 8. 18:33
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

A tenyésztők meg nem adnak el olyannak,aki csonkíttatni akar.Legalábbis a normálisak nem.

Nem valószínű,hogy Magyarországon félmilliót fizettél volna egy staff kölyökért.Hogy neked mennyit ér,más dolog.

Az én kutyáim nekem annyit érnek,hogy milliókért sem adnám őket,pedig mentett kutyák.

2013. júl. 10. 15:42
 42/52 anonim ***** válasza:
48%
150ezerbe vettem de dijnyertes kutya és kb fél millát ér,ezt elhiheted és nemcsak nekem.
2013. júl. 10. 16:37
 43/52 anonim ***** válasza:
75%
csak megsúgom 2009-ben a második legszebb fiatal volt a világkiállításon svédországban!!!!de amugy 3x junior gyöztes,fajta gyöztes,derbi gyöztes.
2013. júl. 10. 16:42
 44/52 A kérdező kommentje:
# 33 job lene a sajat dolgoddal foglalkoznal.. :))
2013. júl. 10. 20:50
 45/52 anonim ***** válasza:

Az enyém meg a világ legjobb társa hobbiállatként, még is felbecsülhetetlen értékkel bír, azt pedig össze sem akarnám és tudnám adni, hogy mennyi pénzembe került már. :D

Akkor most verjem a hátsóm a földhöz, hogy milyen értékes kutyám van? :)

Kit érdekel, hogy ilyen bajnok, meg olyan... Nekem ugyanannyit ér a kutyád, mint bármelyik másik, míg az én szemszögemből, a sajátjaim a MINDEN! Vágott fül nélkül!

És igen, az állam hülye lenne az ilyen ziccereket kihagyni. Megtalálnak egy embert, aki csonkíttatott, rajta keresztül egy orvost és még annak esetleg további kurtított pácienseit is. Csak pislogni kell egyet és már is a zsebben egy-két milla.

Ahogy én látom MÉG nincs erre kifejlett rendszerük sajnos, de elég egy jóakaró, aki bejelentést tesz és már is bukott az ügylet. :)

2013. júl. 10. 22:29
 46/52 anonim ***** válasza:
53%
az állatkinzás nem itt kezdődik. csak éppen a viadaloztató romák közé senki nem mer bemenni, a falusi szaporitótelepeket képtelenek felszámolni. Ha összeszedsz egy kutyát, akkor a menhelyek sz@rnak a fejedre, hogy ha olyan idióta vagy, hogy nem hagytad az utcán megdögleni, akkor tartsd is el. Na ha majd ezek a dolgok rendben lesznek, akkor lehet azon matekolni, hogy mennyire van megkinozva az az állat akinek 8 hetesen steril körülmények között lemetszenek egy porc darabot a füléből, de utána 10 éven keresztül selyemágyban alszik.
2013. júl. 10. 22:59
 47/52 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam hogy feltétlenül állatkínzás. Én azt mondom, hogy tilos és ahhoz képest elég könnyű felderíteni, így könnyű pénz az államnak ami miatt foglalkozni is fognak ezzel!
2013. júl. 11. 07:58
 48/52 A kérdező kommentje:
Kulonben is a Magyar hatosagoknak hozzam semmi kozuk nincs..,Erdelyben lakok Ez Romania , nem Magyarorszag sajnos :( Es nem talaltam olyan torvenyt hogy nem szbadna csonkitani a kutya fulet.
2013. júl. 11. 11:26
 49/52 anonim ***** válasza:
40%
Csak magyarországon nem szabad.meg senkinek semmi köze hozzá.
2013. júl. 11. 12:02
 50/52 anonim ***** válasza:
40%
Ja ès a tenyèsztök is vágatják a fülüket.láttál már logo fülüt tenyèsztönèl?
2013. júl. 11. 12:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!