Van egy amstaff kolykom,8 hetes es le szeretnem vagatni a fulet, hany honapos korba ajanlott?
A tenyésztők meg nem adnak el olyannak,aki csonkíttatni akar.Legalábbis a normálisak nem.
Nem valószínű,hogy Magyarországon félmilliót fizettél volna egy staff kölyökért.Hogy neked mennyit ér,más dolog.
Az én kutyáim nekem annyit érnek,hogy milliókért sem adnám őket,pedig mentett kutyák.
Az enyém meg a világ legjobb társa hobbiállatként, még is felbecsülhetetlen értékkel bír, azt pedig össze sem akarnám és tudnám adni, hogy mennyi pénzembe került már. :D
Akkor most verjem a hátsóm a földhöz, hogy milyen értékes kutyám van? :)
Kit érdekel, hogy ilyen bajnok, meg olyan... Nekem ugyanannyit ér a kutyád, mint bármelyik másik, míg az én szemszögemből, a sajátjaim a MINDEN! Vágott fül nélkül!
És igen, az állam hülye lenne az ilyen ziccereket kihagyni. Megtalálnak egy embert, aki csonkíttatott, rajta keresztül egy orvost és még annak esetleg további kurtított pácienseit is. Csak pislogni kell egyet és már is a zsebben egy-két milla.
Ahogy én látom MÉG nincs erre kifejlett rendszerük sajnos, de elég egy jóakaró, aki bejelentést tesz és már is bukott az ügylet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!