Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az, hogy a menhelyek...

Miért van az, hogy a menhelyek az oldalukon mindig azt írják, hogy ki jönnek ellenőrizni? Mennyire kell ezeket a feltételeket komolyen venni?

Figyelt kérdés
Minden menhely honlapján ki van írva, hogy kijönnek ellen őrizni, hogy hova kerül a kutya pedig nem is jönnek ki. Fogadtam máe örökbe kutyát menhelyről és mondták is, hogy kijönnek, de már egy éve nem jöttek, de még csak telefono vagyí emailben sem érdeklődtek. Meg azt is írták, hogy többször ki kell menni ismerkedni a kutyával mi meg egyszer kimentünk körülnézni és kb. egy hét múlva visszamnetünk és mindenféle kérdés nélkül elhozhattuk. Még annyit se kértek, hogy ismerkedjünk meg a kutyussal csak mondtuk, hogy meyliket választottuk és oda is adtá. Persze Szerződést írtunk, de nem értem miért írják, hogy kijönnek, ha nem jönnek.
2013. júl. 5. 00:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 1 kutyAm menhelyes.Már kb 3éve hoztam ki,és én is Ugy gondoltam hogy kise fognak jönni,kamu.2év eltelt és csöngetnek.Felmérték milyen a háza,kennelje,ha láncon van akkor a lánc milyen hosszú (kennelbe van/volt)nyomokat "kerestek" bizonyitékképp hogy el/ki volt engedve mutatni kellett mit/mennyit/mikor kap kaját a kutya,sovány e ,oltásokat ellenőrizték kb. ennyi lehet v mit kihagytam.
2013. júl. 5. 01:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Ahonnan mi hoztuk a kutyáinkat, ott is benne van a szerződésbe.

És be is tartják. Kijönnek, ez először az utcáról nézik meg milyenek a körülmények, hol/hogy van a kutyus stb...

Később ellenőrzik az oltásokat, chip átírását stb...

2013. júl. 5. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!