Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan szoktathatnam le a...

Hogyan szoktathatnam le a huskymat, hogy minden utjaba kerulo macskat megoljon?

Figyelt kérdés
Van egy 2 eves kan huskym,es par honapja minden utjaba kerulo macskat masodpercek alatt megol,barhogy barmilyen formaban elkapja oket nem szamit ha o serul es 2-3 roppantassal megoli oket. Probaltam mar elzarni de a vaskerites sem allitotta meg... Lehet ezen segiteni vagy ez az oszton orokre bennuk marad?

2013. júl. 4. 22:50
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
28%

11:48

Az én macskám van amikor naponta 4-5 egeret megfog (és ez csak amiről tudok)! Évezredek óta ez a dolga, volt, hogy az embereket betegségtől mentette meg. A te kutyád manapság milyen "hasznot hajt"? Kérdezem ezt úgy, hogy én igazából kutyás vagyok, de a macskákat is szeretem. Volt olyan, hogy egy kismadár a bejárai ajtó fölé fészkelt, pont alatta szokott ülni a macska a párkányon. És képzeld mégsem lett semmi bajuk, mert vigyáztam a macskára és mert igenis lehet nevelni bizonyos mértékben!

A csörgőre meg csak annyit, hogy miért nem élsz te úgy, hogy egész életedben csörög valami a nyakadon? Meglátjuk meddig bírnád épp ésszel...

Az sem normális, hogy a kutya "védi a területét". Mivel a macska nem árt semmit a területének. Ha már folyton az őseivel példálozunk, szerinted egy vadállat meggyilkol minden élőlényt ami a területére téved? Hát nem. Mert nem normális. Csak egyes kutyák olyanok, hogy már képesek a természettel békében élni. És mi van ha legközelebb nem egy macska téved be a kertbe hanem valami más? Pl a te kedvenc állatod vagy egy ember. Hát akkor így járt?

2013. júl. 5. 13:21
 32/51 A kérdező kommentje:
Nyilván nem! de kizárólag csak macskával van baja, más házi állatokkal, sunivel kisgyerekkel stb. nagyon jól elvan
2013. júl. 5. 13:41
 33/51 anonim ***** válasza:
0%
71-es veled nem vitázok, már múltkor a pincsis kérdésnél bebizonyítottad, hogy nem vagy komplett.
2013. júl. 5. 13:53
 34/51 anonim ***** válasza:
Ami alatt azt érted, hogy aki máshogy gondolkozik, vagy több empátia szorult belé mint beléd, az nem lehet normális. :)
2013. júl. 5. 14:13
 35/51 anonim ***** válasza:
49%
Te most komolyan azt hiszed, hogy egy vadidegen ember véleménye izgat, aki 3 válaszomat elolvasta, és az alapján megítél? Hát egészségedre, hidd azt.
2013. júl. 5. 14:16
 36/51 anonim ***** válasza:

Ez fordítva is igaz mégis megpróbálsz nem normálisnak nevezni hátha érdekel. :)

Amúgy teszem hozzá volt már a családban malamut és szamojed is. Egyik sem öldöste az állatokat (állatainkat) halomra pedig azok még csak ki sem voltak képezve. Na persze bennünk is volt annyi tolerancia, hogy figyelünk a kutyákra, nehogy bántson másokat.

2013. júl. 5. 14:22
 37/51 A kérdező kommentje:
Megneznelek :D
2013. júl. 5. 15:00
 38/51 anonim ***** válasza:
35%

Tessék, itt a hivatalos álláspont:

[link]

Amúgy én nem tiltom a kutyámnak, ha a másik házunknál bejön egy macsek, és a kutya nem veszi észre, de én igen, akkor uszítom egyből. Az oltatlan sz@r dögök nálam ne korzózzanak. Több énekesmadár is költ nálunk, sz@rok a macskákra. Csak a szembeszomszédnál évente kétszer ellik az egyik és hiába tépem a pofámat, h ivartalanítson, nem teszi meg.

És lehet lepontozni :)

2013. júl. 5. 15:27
 39/51 anonim ***** válasza:
10%
Kivételesen egyet értek Little Reddel, az idióta 71-es arra nem is gondol, hogy a macskák milyen betegségeket terjesztenek, és az énekesmadarakról is igen kevés szó esik. Pedig valahogy kellemesebb a füleimnek az esti fülemüleszó, mint a bagzó macskák nyervogása.
2013. júl. 5. 15:38
 40/51 anonim ***** válasza:
71%

Most nem szerencsétlen ártatlan macskákat kell szidni, max a gazdáikat.

Ugyan úgy, mint amikor agresszív kutyáról beszélünk. Sosem a kutya a hibás, hanem a gazda. Így van ez a macskákkal is. Ezért ne szólítsátok őket dögöknek és ne szidjátok őket.

2013. júl. 5. 16:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!