Hogyan szoktathatnam le a huskymat, hogy minden utjaba kerulo macskat megoljon?
11:48
Az én macskám van amikor naponta 4-5 egeret megfog (és ez csak amiről tudok)! Évezredek óta ez a dolga, volt, hogy az embereket betegségtől mentette meg. A te kutyád manapság milyen "hasznot hajt"? Kérdezem ezt úgy, hogy én igazából kutyás vagyok, de a macskákat is szeretem. Volt olyan, hogy egy kismadár a bejárai ajtó fölé fészkelt, pont alatta szokott ülni a macska a párkányon. És képzeld mégsem lett semmi bajuk, mert vigyáztam a macskára és mert igenis lehet nevelni bizonyos mértékben!
A csörgőre meg csak annyit, hogy miért nem élsz te úgy, hogy egész életedben csörög valami a nyakadon? Meglátjuk meddig bírnád épp ésszel...
Az sem normális, hogy a kutya "védi a területét". Mivel a macska nem árt semmit a területének. Ha már folyton az őseivel példálozunk, szerinted egy vadállat meggyilkol minden élőlényt ami a területére téved? Hát nem. Mert nem normális. Csak egyes kutyák olyanok, hogy már képesek a természettel békében élni. És mi van ha legközelebb nem egy macska téved be a kertbe hanem valami más? Pl a te kedvenc állatod vagy egy ember. Hát akkor így járt?
Ez fordítva is igaz mégis megpróbálsz nem normálisnak nevezni hátha érdekel. :)
Amúgy teszem hozzá volt már a családban malamut és szamojed is. Egyik sem öldöste az állatokat (állatainkat) halomra pedig azok még csak ki sem voltak képezve. Na persze bennünk is volt annyi tolerancia, hogy figyelünk a kutyákra, nehogy bántson másokat.
Tessék, itt a hivatalos álláspont:
Amúgy én nem tiltom a kutyámnak, ha a másik házunknál bejön egy macsek, és a kutya nem veszi észre, de én igen, akkor uszítom egyből. Az oltatlan sz@r dögök nálam ne korzózzanak. Több énekesmadár is költ nálunk, sz@rok a macskákra. Csak a szembeszomszédnál évente kétszer ellik az egyik és hiába tépem a pofámat, h ivartalanítson, nem teszi meg.
És lehet lepontozni :)
Most nem szerencsétlen ártatlan macskákat kell szidni, max a gazdáikat.
Ugyan úgy, mint amikor agresszív kutyáról beszélünk. Sosem a kutya a hibás, hanem a gazda. Így van ez a macskákkal is. Ezért ne szólítsátok őket dögöknek és ne szidjátok őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!