Jaj, mivel fésüljem a huskymat? Most vedlik csak igazán.
Nekem ilyen egyszerű fésűm van.
Ti milyen típust ajánlotok? Gondolkodom a furminátoron......
Nyugodtan fésűld addig amíg jön a szőr. Csak az elhalt szálakat szedi ki, nem tudsz vele bajt csinálni:-)
Amikor először használtam annyi szőrt szedtem ki hogy még egy kutyát lehetett volna összerakni belőlle. Nem számoltam hányszor húzom át csak csináltam amíg jött és nem lett kopasz a kutya. Mondjuk nekem kozmetikus mondta tehát bátor voltam:-)
Ja, neeeem, ezt nem én csináltam :D
Nekem nincs huskym.
Nyugodtan fésüld addig, amíg jön belőle a szőr. Lassan, nem rányomva. Ideiglenesen nagyon ronda lesz majd a kutyád, ritka lesz a szőre, még a bőre is kilátszódhat pl. a szügyén, de ne ijedj meg, utána olyan gyönyörű, egységes bundát növeszt vissza, hogy öröm nézni :) Az enyém kiállítási kutya, pazar bundával (egyáltalán nem árt a szőrnek a furminátor, csak ha nagyon sűrűn használják), vedlésnél meg nem érdekel, hogy néz ki, akár naponta, kétnaponta is átfurminátorozom, a cél az, hogy minél gyorsabban megszabaduljon a kutya az elhalt szőrtől. Épp ezért nő aztán kivételesen dús bundája :)
Ezután már csak két-három hetente furminátorozom át.
Rövid szőrű kutyánál, macskánál, nyuszinál, tengerimalacnál is hatásos. Az én nyuszim ráadásul rex, ami azt jelenti, hogy az átlagnál is rövidebb a szőre, bársonyra emlékeztető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!