Hogyan szoktathatnam le a huskymat, hogy minden utjaba kerulo macskat megoljon?
A macskám ivartalanítva van, a vadászatnál ez tök mindegy. Kapott csengőt is, de néhány nap alatt megtanult vele hangtalanul lopózni. Én értem, hogy nehéz, és nem is irigylem azt akinek ilyen a kutyája, csak legalább mindent tegyen meg érte, hogy ez változzon.
Kérdező. Ha megütöd, az nem arról szól, hogy fájjon neki. Nyilván én sem úgy basztam oda a földhöz a kutyát, hogy fájjon, hiszen nekik nagyon magas a fájdalomküszöbük. Fájdalmat szinte csak úgy lehet nekik okozni, ha sérüléssel jár, vagy ha bottal vered. Ez egyszerűen csak egy eszköz, amivel a legjobban ki tudod mutatni a dühödet az adott cselekedetért.
Ha nagyon nem boldogulsz, menj el kutyasuliba. Vagy az elektromos nyakörv is jó ötlet lehet. Ahogy megiramodik a macska irányába, mehet is az áram. Elég kegyetlen, de ez a helyzet, sajnos ilyen megoldást kíván. :(
Sok sikert, remélem meg tudjátok oldani a dolgot!
Az elektromos nyakörv jó ötlet, de fojtólánc is hasonló.
Az olyan, hogy minél jobban húz és rángat, annál jobban szorul a hurok, de ahogy abbahagyja kienged. Talán annyival jobb mint az elektromos öv, hogy ő irányítja, és nem akkor fáj amikor nyomod, hanem egyre jobban ahogy húzza.
Nekem volt összetűzésem macskás nénivel... A kutyám már nem kergette akkor a macskákat. Erre a macska elkezdett rá fújni meg el kezdett követni minket.. az még sok volt neki akkor úgyhogy el is indult felé. Macska fel a fára 2méter múlva.. És én voltam a köcsög amiért nem volt póráz a kutyán. Amikor meg megkérdeztem hogy a drága kis cicuskán mért nincs akkor nagy kus lett. Nah mindegy ezt még nem adtam ki magamból kellett bocsi :D
Amúgy ha jól értem akkor kerten belül csinálja ezt? Mert akkor még nehezebb. Először is mert nem vagy ott. Másodszor mert a területét is védi. Azt nagyon nehéz kivitelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!