Betegesen rettegek attol, hogy egyszer a kutyam gyomorcsavarodast kap?!
Kb. 1 hete tudtam meg, hogy milyen gyakori a gyomorcsavarodas. Azota minden este ottvagyok a kutyammal mikor eszik. Es ha otthagyja akar egy pillanatra is akkor elveszem tole a kajat,hogy ne legyen sok. Utana pedig (kinti kutya) felorankent jarkalok ki hozza, hogy minden oke-e. Ez tudom, hogy nem normalis. Hogy nyugtassam meg magam?
ma este uj tapot kapott, mohobban ette, mint amugy. Utana sokat bofogott meg nyugtalanul jarkalt. Ez vagy 5 percig tartott. Azota olyan a viselkedese, mint eddig. Ugy 1 oraja evetrt. Ugye nem lesz baj?
az etetések száma lényegtelen ,hiszen csak a víz ivása után is előfordulhat a gyomorcsavarodás!!
sokkal fontosabb a NYUGODT LÉGKÖR ,ÉS A KÖTELEZŐ EVÉS UTÁNI PIHENÉS !!
te pedig pont az ellenkezőjét teszed !!
stresszeled a kutyád !! ::("" Azota minden este ottvagyok a kutyammal mikor eszik. Es ha otthagyja akar egy pillanatra is akkor elveszem tole a kajat,hogy ne legyen sok. Utana pedig (kinti kutya) felorankent jarkalok ki hozza, hogy minden oke-e. "" )
taníts meg neki a nyugodt evést, biztosíts neki teljesen nyugodt körülményeket az etetés folyamán és utánna !!
Miert is vagyok egoista? Igen tulzottan aggodok miatta, de szerintem megis jobb, mintha olyan lennek, mint egyesek akiknek, ha beteg a kutyajuk akkor nem viszik dokihoz, hanem varnak a csodara stb...
Amugy az is baj, hogy eves utan mindig sokat iszik:/
Akkor mostantol nyugodtan hagyom es nem fogok maszkalni hozza eves utan..:)
koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!