Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Betegesen rettegek attol,...

Betegesen rettegek attol, hogy egyszer a kutyam gyomorcsavarodast kap?!

Figyelt kérdés

Kb. 1 hete tudtam meg, hogy milyen gyakori a gyomorcsavarodas. Azota minden este ottvagyok a kutyammal mikor eszik. Es ha otthagyja akar egy pillanatra is akkor elveszem tole a kajat,hogy ne legyen sok. Utana pedig (kinti kutya) felorankent jarkalok ki hozza, hogy minden oke-e. Ez tudom, hogy nem normalis. Hogy nyugtassam meg magam?

ma este uj tapot kapott, mohobban ette, mint amugy. Utana sokat bofogott meg nyugtalanul jarkalt. Ez vagy 5 percig tartott. Azota olyan a viselkedese, mint eddig. Ugy 1 oraja evetrt. Ugye nem lesz baj?

2013. júl. 4. 22:12
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Ezer fajta betegség van még, ami miatt az ember folyamatosan retteghetne. A gyomorcsavarnál sajnos a hajlam az, ami az első rizikós pont. Ha odafigyelsz az etetésre és nem tömöd meg a kutyát fiatalon dugig, nem lesznek várhatóan lazák a tartószalagok.

Német juhászaim voltak, vannak.És nem kistestűek. Vacsora után megy a házőrzés a kerítés mellett. Még egyetlen kutyámnak sem volt gyomorcsavarja.

2013. júl. 4. 23:08
 12/32 A kérdező kommentje:

Pont ezaz, hogy amig nem tudtam, hogy a gyomorcsavarodas milyen veszelyes addig se volt semmi gond. Az en kutyam olyan, hogy eves utan 30-40 percig nyugton van, de annyi az energia benne, hogy utana megint nem bir magaval. Hiaba setalunk elotte orakat. Most epp egy bekaval jatszik..

Amugy foxirol van szo, ilyenkor nincs beengedve a lakasba, csak telen.

2013. júl. 4. 23:15
 13/32 anonim ***** válasza:
milyen fajta kutyád van?
2013. júl. 4. 23:32
 14/32 A kérdező kommentje:
Foxi
2013. júl. 4. 23:42
 15/32 anonim ***** válasza:

Ne parázz ilyeneken mert 1 ez általában a rossz genetika és rájön még a rossz etetés is, meg fajtabetegség is szóval vagy ki jön az elején vagy nem.

Kutya nem lenne már a világon ha ez beütne mindegyiknél.

Ez is a hibás "tenyésztés" szaporítás egyik átka.

Lehetne félni a vakbéltől is embernél, de az is egy olyan dolog hogy ha kiakar jönni kifog, ha nem, még ha hajat eszel akkor sem fog.

2013. júl. 5. 00:11
 16/32 anonim ***** válasza:
A te fajtád nem is veszélyeztetett a gyomorcsavarban. Ez a nagytestű kutyáknál van általában.
2013. júl. 5. 00:16
 17/32 A kérdező kommentje:
Koszonom! Kicsit megnyugodtam
2013. júl. 5. 00:31
 18/32 anonim ***** válasza:

Ja h foxi :)))

Nem is tudom miről beszélünk akkor :)

2013. júl. 5. 08:22
 19/32 anonim ***** válasza:

Én láttam gyomorcsavarodással műtőasztalra került tacskót is.

Tehát nem kizárólag a nagyobb testűeket fenyegeti.

2013. júl. 5. 13:14
 20/32 anonim ***** válasza:
Mindenre van kivétel, de nem nagyon jellemző rájuk.
2013. júl. 5. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!