Kinek van szaporítótól kutyája?
Kedves tenyésztőpártiak!
Miért van az, hogy általában a keverékek ellenállóbbak, szívósabbak, mint a válogatott (túl)tenyésztett kutyák???
bizonyos esetekben szívósabbak. de nem a szaporított esetben...
és ahogy irták: a menhelyes kobor kutya is szaporitotol van az egészség szempontjábol benne van a rizikó.. ez így van... azonban:
én eldöntöm ma hogy szaporitó leszek. van egy szép kutyám, összeengedem egy másikkal, és el kezdenm árulni a kölyköket: jön a két fajta vásárló aki jaj megmentem a kutyust a mocskos szaporitotol, és megveszi tőlem a kutyát. a másik a hát ez a kutya olcsobb mint a tenyésztői, és megveszi tőlem a kutyát... tök mindegy milyen okkal, sikeresen eladtam a kiskutyákat, hmm... ez jó biznisz lehozok még egy almot...
ez a mocskos szaporító.
a jóhiszemű szaporító:
jhaj hát itt az én kis Bubukám meg az én kis Steffikém mind a kettő olyan szép kis Havanese még a törzskönyvjük is meg, meg olyan cukik, biztos szépek lennének a kicsik is... majd egyet megtartok és a többit elajándékozom, eladom...
Bubukának és Steffikének putty megszületik az első alom jhaj de cuki, van is gazdi mindnek egy meg van tartva. Aztán jön a másik gazdi aki Bubukától és Steffikétől kapott egy cuki kiskutyát, akinek jhaj hát annyira cuki a kiskutyája hogy hát milyen lehetnek majd a kölykei... keres egy szép másik neműt hozzá, hurrá és putty megszületik egy újabb alom.... csak hát valami nem stimmel, mert az egyiknek is másiknak is valami baja van, mert a drága gazdi nem nézett utána (hol is nézett volna, hiszen a kutyáknak nincs TK-ja) hogy az ő drága pici anyuka kutyája meg apuka kutyája testvérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!