Kinek van Amerikai staffordshire terrier kutyája?
Sziasztok!!Írjatok egy rövid leírást róla!!
Név:Nelly
Kor:1 éves
Nem:szuka
Színe:Barna-fehér foltos
Játékos és nagyon szeret más kutyákkal játszani!!
Cukorfalat a neve, 8 éves,kan kutyus,hamuszürke szìne van 4 fehér kis papuccsal :)
Menhelyről került hozzánk még 2-3 éves korában.
Sajnos nem hall ezért kézjelekkel kommunikálunk vele,ennek ellenere jó házőrző másik kutyával együtt.
Nem játszik más kutyával annyira nem keresi a társaságukat inkább az ember a mindene.nagyon ragaszkodó és egy igazi társ az életünkben.nagyon nagyon szeretjük.
Inkább az ivartalanításra gondolj,nem pedig a szaporításra.
Ja és van 6 Amstaffom.
Nekem egy 2 éves kanom van.Barna-fehér,nagyon szereti a kutyákat,minden kutyával elvan.
Törzskönyves,de ivartalan,mert nem kívánom tenyészteni.És tenyészszemlén sem voltunk,se orvosi szűrésen.
És azt a felelősséget sem kívánom a nyakamba venni,hogy egy alom kiskutyának,pláne ebből a fajtából JÓ és felelősségteljes gazdákat találjak.
Akinek ilyen kutya kell,az vesz egy jó kennelből,ott úgyis szűrik a gazdikat.
Ha az meg igaz,amit a többiek írtak és valóban szereted a kutyádat,akkor ivartalanítanod kellene,nem pedig pároztatod.És főleg nem itt kellene keresgélned név nélkül másik kutyát.Komolyan nem értem,hogy lehetnek ennyire ostobák az emberek.Elvileg ő a társad...Remélem a gyerekedet is felcsináltatod 10 évesen,a kisbabát meg eladod majd Thaiföldre k*rvának.Azért is jó pénzt kapsz.
Első vagyok.
Nem akar szaporítani de azért rögtön ìrt privátba hogy fajtiszta-e...elég érdekes.
Amúgy az enyém is ivartalanìtott mivel mentett kutya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!