Mennyibe kerül kb. egy amstaff kölyök megbízható helyről, tenyésztőtől?
Látok neten sok 10-15 ezer Ft-os ajánlatokat expressen, aprodon, és egyéb helyeken, de azokban valahogy nem bízom.
Fajtiszta, ellenőrizhető eredetű kölyköt szeretnék. Milyen árban vannak kb. az ilyen kölykök ?
Tenyésztőnél, megbízható helyről, törzskönyvvel szinte minden fajta 60-70-80 körül kezdődik.
De ha megbeszélitek, hogy hobbi célra, akkor ivartalanítási kötelezettséggel általában olcsóbban adják.
Értem, köszi !
Ha nem muszáj, akkor ivartalanítani nem szeretném. Nem vagyok híve egy egészséges kutya ivartalanításának.
Úgy gondolom megtudom nevelni annyira, hogy ebből adódó gondok ne legyenek....
Épp azért kell ivartalaníttatni hogy egészsége maradjon. Tudod te mennyi betegségtől meg mentheted ?
Hát az ár kb 60.000 ft-tol a csillagos ég! :)
Hobbi célra 60-70eFt-ért már lehet kapni, egy kennelt biztosan tudok, h igen.
Viszont, ha hobbi célra veszed, van olyan tenyésztő, amelyik ivartalanítási kötelezettséggel adja!
Jelenleg is van kutyám, őt is sikerült megnevelnem pedig ugye ő is volt "kamasz" :)
Egyedül tanítottam meg neki az ül, fekszik, marad, tedd le parancsokat, amiket szó nélkül végre is hajt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!