Van itt olyan, akinek amputálták kutyája lábát?
Nagy dilemmában vagyok. Egy éve műtötték a kutyim lábát, mert egy daganatot kellett róla eltávolítani. Akkor azt mondták jól sikerült, bár megvan a kiújulás esélye. Sajnos ez utóbbi bekövetkezett.
A sarokgumó alatt helyezkedik el a daganat, [link] ami termetes hüvelykujj méret. Azt mondta a doki, hogy most semmiképp nem műthető, mert túl nagy ez a daganat, és baromi rossz helyen van. Nem tudja elvarrni, nincs bőr.
Most kapja a gyógyszert, meg külsőleg kenőcsöket. Azért, hogy minél jobban visszahúzódjon, meg lehessen műteni. Sajnos azonban nem nagyon megy össze felé. Szóba került az amputáció mint lehetőség. Döntésképtelen vagyok!!:( Egy 10 éves puliról van szó. Vélemény? Köszi.
"Ha hátsó láb akkor nincs nagy gáz"
Ezt úgy érted, hogyha első láb akkor gáz van? Sajnos ez pont első láb. Ezt is kérdezni akartam, hogy melyik a "jobb" eset?
Meddig tartott amíg lábadozott? Mennyi idő telt el mire megszokta, és gond nélkül járt? Nem volt nagyon szomorú az elején?
Úgy vélem hogy amputált lábbal is élhet teljes életet, de ez nem a mi döntésünk:
Na, a mi kutyánkkal az van ,hogy az előző gazdájánál az autó elütötte.Az értelmes házilag kezelte,vagyis nem csinált vele semmit.Utána elment a menhelyre,hogy meg akar szabadulni a kutyájától.Szegény kutyikám lába egy hónap alatt eléggé hibásan,szóval nem tudott rendesen járni.A menhelyen aztán amputálták a lábát,mi meg két év múlva elhoztuk,ennyit tudunk az előéletéről.
A múgy semmi baja,tök cukin szögdécsel,csak néha megoróbál a nagyedik lábával vakarózni. XD
A kutyáknak az első lábaikon van a testsúlyuk 70%a szóval lehet hogy kell műláb.Hozzánk legközelebb Németországban van ilyen cég. Ha van más kérdésed írj privit.Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!