Miért nem lehet a kutyát fürdetni a Balatonon a moló mellett!? (nem strand)
Igen, én ám. Csak a magad fajta retard liberális kutyás nyumik le csesszik a százalékom.
Rengeteget járok a Balatonra, amikor csak időm és pénzem engedi.
El ismerem hogy rengeteéletforma piszkít bele így is. Tehát nem kéne hogy a kutya is közéjük tartozzon.
Csak ti vagytok a hülyék. Bár ez szerintem enyhe kifejezés rátok.
Normális ember nem istenit egy olyan dögöt ami széttép mindent, megtámad halálra marcangol másokat.
Miért volnék antiszoc? Tudod mit jelent az?
Vért adok, vannak barátaim-haverjaim, szívesen kirándulok. Csak a kutyafan társadalmotokat nem csípem. Kutyákról is csak az a véleményem hogy otthon az udvarban a helyük.
Rátok jobban jellemző hogy antiszocik vagytok. Az még hogy egymással haverkodtok az nem jelenti azt hogy szociálisak volnátok. Főleg így hogy amiket írtok rám, csak mert nem ugyan az az álláspontunk. Ennyiből rajtam kívűl az ország 3/4 részét is így szídhatnátok/ becsmérelhetnétek mert azok sem türik a kutyákat a Balatonba. Az hogy valaki nem szól érte az nem azt jelenti hogy nem zavarja. Már ismernek hogy milyen agresszívek tudtok lenni ha szólunk. Csak egy itteni példát mondjak. lásd a 9es kommentet.
Nincs semmi gond a társadalmi életemmel.
Kicsit kinyitnád a szemed és elgondolkodnál a társállatkádon, talán nem zúgnál annyira bele.
Az csak el szomorít hogy ilyen sok kutya fan van. Attól hogy örül valami a kajának meg a simogatásnak, ellenben legtöbbször csak a gond van vele, haszontalan (tisztelet a kivételének pl rendőr, mentő kutya)
Olyan nagyon nem vagytok toleránsak, szal ne verd a nyálad. Hisz ti kötöttetek belém, elég durván. Csak mert más a véleményem.
És már írtam egyszer hogy zavar másokat is a kutya, ha nem odailő helyen van, csak nem mindenki szól érte, mert még képesek vagytok ráuszítani a dögeiteket.
Sippara valami értelmesebbet nem tudsz írni? KIfogytál az ötletekből:)
Viszont a vitát részemről lezártam. Addig én sem engedek amég olyat látok a médiában hogy ezek a dögök gyerekeket- időseket támadnak meg.
Vagy a való életben a frászt hozzák rám amikor örjöngve a kapunak rohannak, a barátaimmal sétálva nem értjük egymás szavát mert ezek ugatnak.
(Ti meg ugye ilyeneket akartok a Balatonra vinni. Ott pedig nincs kapu, ami megvéd.)
A parkokban egymással verekednek, a gazdáik alig tudják szét választani őket. Más apróbb állatkákat ösztön szerűen legyilkolnak.
Meg sorolhatnám, de minek? Gondolom ti sem engedtevéleményetekből. Mert hát ti vagytok a tökély, az elit banda.
"Normális ember nem istenit egy olyan dögöt ami széttép mindent, megtámad halálra marcangol másokat."
Kész, itt feladtam :DDD Magam elé idéztem Nagyim tacsiját, ahogy végigvágtat a városon, és vérfarkas módjára cafatokra tépkedi a járókelőket. Vagy esetleg vérfürdőt rendez a strandon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!