Miért nem lehet a kutyát fürdetni a Balatonon a moló mellett!? (nem strand)
Én örülök neki, hogy strandra nem engednek be kutyákat.
Egyrészt zavarna, hogyha egy idegen pitbull pár méterre uszkálna melletem. Valahogy nem érezném biztonságban magam.
Másrészt strandon sokan labdáznak, strandlabdával. A kutyák meg előszeretettel harapdálnák ki más emberkék labdáit.
Éresztem hogy valaki belém fog kötni a válaszom miatt, plusz lepontoztok.
Mindegy vidd csak be a dögeidet, ti kutyások ugysem folglalkoztok más véleményeivel.
Utolsó voltam.
Nagyon jó dolog annak örülni hogy a kutyátok pacsit ad.
Meg, gondolom nem a semmiért hagyjátok a járda közepén az ebeitek kakijàt.
Jaj, basszus, az ilyeneket sose bírom ki :D
"Sipara te egy f,sz vagy, nem kell reklámoznod magad. A többi kutyafan barátaiddal együtt."
Egyrészt *barátoddal, másrészt nem hiszem, hogy bárki lapot osztott neked ebben a beszélgetésben :)
"Nagyon jó dolog annak örülni hogy a kutyátok pacsit ad."
A pacsi adásnak már régen nem örülök, szép engedelmes munkának, sokszínű és bonyolultabb trükköknek annál inkább. De ez téged miért is bánt? Keress valamit,aminek te is örülhetsz, máris jobb lesz a hozzáállásod az élethez :)
"Meg, gondolom nem a semmiért hagyjátok a járda közepén az ebeitek kakijàt."
Ezt most velem szemben (meg a kutyás barátaimmal szemben) pont elb*sztad, nem, hogy felszedem, de még másnak is osztok zacskót, ha "elfelejtené".
"Tulajdonkép nem zavarna a kutyafan életformátok, ha nem próbálnátok a társadalomra ráerőltetni."
Senki nem akar itt semmit a társadalomra erőltetni, de - mert gondolom, erre utaltál - ha más a rohadt neveletlen kölykét beviheti strandra, uszodába, boltba, színházba, akárhová, ugyan hadd sétáltassam/úsztassam már az egyébként totálisan jól nevelt kutyáimat ott, úgy és akkor, amikor akarom.
"Mert nem mindegyik kutyafannak szófogadó jólnevet a kutyája."
Ugyanígy a gyerekes példát tudnám felhozni, bár nyilván agresszív gyerektámadás nincs (illetve attól függ, mit veszünk támadásnak) - ettől függetlenül az összes sz@rgazda monnyonle, ebben egyetértünk.
"Másrészt a legtöbbetek eléggé antiszoc'"
Na most ne haragudj, de ehhez neked mi a jó édes anyám közöd van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!