Miért nem lehet a kutyát fürdetni a Balatonon a moló mellett!? (nem strand)
Khm, egy kicsit elkanyarodtunk a kérdéstől.
Tessék, ezért nem valo a kutya strandra.
bár a Balatonban nincsenek fókák vagy miaszösz, de vannak gyerekek (bár az egyik kommentből itélve nem igazán törődnétek azokkal sem).
Értem... tehát a kutya azért nem való strandra, mert valahol egy elcseszett nevelésű pit megevett egy fókát (ami egyébként jelzem, egy átlag kutya számára épp ugyanolyan zsákmányállat, mint egy macska, és épp ugyanúgy nem támadja meg egy normálisan szocializált, nevelt kutya, mint egy macskát - vagy legalább tiltható róla). VISZONT én ugyanezen az alapon KÖVETELEM, hogy tiltsák ki az embereket az utcákról, hiszen nagy százalékuk (számottevően többen, mint ahány kutya) emberekre támad, ráadásul legalább a fele legalább olyan idióta, mint te. Félek.
Jelezném még, hogy TE voltál az, aki elkezdett f**szozni, és elkanyarodott a kérdéstől, amikor aztán ezzel nem sikerült a te szintednek megfelelő választ kapni, rögtön visszavonulsz. Ezt hívják úgy felénk, hogy buta féreg (elnézést a kifejezésért).
Bocs de én nem támadok más emberekre az utcán, meg seholsem. Mint a kutyáitok.
Am anno te kötöttél belém masik kérdésnél elég durván, szal' ne csodáld hogy visszakapod.
Ugatni, örjöngeni tudsz mint a dögöd a kerítésen keresztül más emberre.
Le férgezel másokat csak mert nem a te kutyaistenítő életfelfogásodat követi.
Sok bajom nincs a kutyákkal, de azok egyszerű hàzőrzők
"Bocs de én nem támadok más emberekre az utcán, meg seholsem. Mint a kutyáitok."
Miről beszélsz?
"Am anno te kötöttél belém masik kérdésnél elég durván, szal' ne csodáld hogy visszakapod."
Belekötni senkibe sem szoktam, kivéve, ha sötét,mint az éjszaka, és még büszke is rá - gondolom, a te esetedben ott is ez történt.
"Ugatni, örjöngeni tudsz mint a dögöd a kerítésen keresztül más emberre."
Sem kerítésen keresztül, sem máshol nem őrjöng egyik kutyám sem senkire, de folytasd még a baromságaidat nyugodtan :D
"Le férgezel másokat csak mert nem a te kutyaistenítő életfelfogásodat követi."
Eltereled a témát, majd amikor rájössz, hogy - megint - f.@.szságot mondtál, ránk szólsz, hogy ne tereljük a témát. Tudod, milyen dolog ez? Segítek, meglehetősen gerinctelen. Tudod, minek nincs gerince? Megint segítek: a férgeknek.
"Bocs de én nem támadok más emberekre az utcán, meg seholsem. Mint a kutyáitok. "
Ezt kikérem magamnak a kutyáim nevében is!
Hát továbbra sem értem, hogy lehetnek még mindig a mai világban olyan antiszociális emberek akik ennyire ellenzik a kutyák jelenlétét. Ráadásul minden hazai felfogás és hozzáállás tökéletes látszik xy válaszaiból!
A szomorú az, hogy konkért okot nem tudott mondani (ja bocs, egyet a fókatámadást :D) csak kötözködni. A gyerekekről meg annyit, hogy többször sz@ratják őket a fűbe, vízbe, lépnek rá a törülközökre mint az én kutyám. Mindenesetre pont az ilyen elfuserált szülők miatt írtam, hogy nem a strandon hanem a móló mellett szeretném fürdetni a kutyámat és kiaszt, hogy még sétáltatni sem sétáltathatom a parton ahova mellékesen a gyerekek kakálhatnak.
Én féreg? Hát te meg szánalmas.
Nem volt sötét kommentem. Csak az hogy altassa el a kutyáját a kérdező, ha már a gazdájára támad, és te ezért kötöttél belém annó. Mondjuk téged sem ártana elaltatni. Én ´féregként´ biztos nem sajnálnálak.
Balatomba nem való kutya, kár beszennyezni azt a szép tavat kutya szörrel-sza.rral. Fürdesd otthon a kádaban.
Parkokba vagy parton inkább a kutyaák űrítenek bele a fűbe, gyerekekre kevésbé jellemző. Azok meg úgy is kinövik, ellentétben a kutyáitokkal.
Jaaaaaaaaaaa, hogy te vagy az a paraszt :D fel sem ismertelek, akkor még magasabb volt a százalékod. A véleményem továbbra is tartom, az, hogy egy kutyát sikerült a gazdának úgy elcseszni, hogy akár neki is megy, nem a kutya hibája, hanem a gazdáé.
Más... egyrészt nem tudom, mikor láttad utoljára a Balatont, de maximum a kutyáim lesznek koszosak a víztől, és nem fordítva, másrészt én legalább FELSZEDEM a kutyák után a szart, ellentétben a kisgyerekes szülőkkel.
Veled pedig továbbra is az a baj, hogy olyan témába akarsz beleszólni, amihez marhára nem értesz. Amit még akár meg is lehetne érteni, ha felfognád, amikor öt-tíz ember magyarázza neked, hogy baromságokat beszélsz. A baj azzal van, amikor valaki sötét, és még büszke is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!