Miért nem lehet a kutyát fürdetni a Balatonon a moló mellett!? (nem strand)
Nincsenek mindenhonnan kitiltva. Ha nem kijelölt fürdő, és nincs táblával kiírva, hogy nem viheted be, akkor beviheted. A tihanyi Belső tónál meg kifejezetten a kutyák fürödhetnek te nem.
Őszintén?
Én leszarom, amikor ki van írva, hogy nem lehet fürdetni a kutyát. Szerinted majd 40fokban kinnthagyom dögölni a napon? Árnyékban is ugyanolyan neki. Vagy kiviszek vödörbe vizet, vagy beviszem a vízbe. (nem kis "retikül kutyát") lehet ,hogy elsőre nem szeretné, de nagyon élvezik. Ha valakinek gondja van vele, nyugodtan lehet mondani, csak nem nagyon érdekel :)))
(Amúgy ha te nem szeretnéd, hogy véletlen bele szóljanak, akkor menny egy kicsit odébb a fürdőzőktől, mert senkit nem zavar, de senki nem is fog szólni. Általában a legtöbb ember szereti is, amikor egy vidám szórakozós kutya van a vízben :) Vagy én nagyon szeretem ^^ :)
Bari
Azért én sem értek vele egyet azzal, hogy a kutyákat nem lehet beengedni a Balcsiba bárhol. Jó mondjuk nem a strandon közvetlen, de azért arrébb jó lenne.
Engem is az ideg kerülget, hogy mindig úgy kell osonva beengednem a kutyát a vízbe mintha köztörvényes bűnözők lennénk és nehogy elkapjanak.
Szerintem is gáz.
Vidéken nőttem fel, emlékszem, volt egy "strand" egy folyó partján, ahová kutyákat is lehetett vinni, fürödhettek, és semmi gáz nem volt belőle. Persze, a kutyások valamivel távolabb álltak a fürdőzőktől, ez olyan általános kép volt ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!