Mas is ennyit aggodik a kutyajaert/kiallataert?
Nekem van egy kutyusom. Imadom, o a mindenem. Viszont betegesen figyelem, hogy minden rendben van-e vele?!
Ha nem megy a labda utan mar egybol arra gondolok, hogy uristen..mi van ha beteg? Legfokepp azert, mert meg a szuleimmel elek es ok nem rohangalnak mindenert vele az allatorvoshoz csak akkor, ha nagyon szenved. Igy mar attol is megijedek, ha nem erdekli a labda, mert azon jar az agyam, hogy ha rosszul lesz akkor, hogy vegyem ra a szuleim, hogy vigyuk dokihoz? Es mi van, ha komoly baja van? Akkor megint jon a sok idegeskedes, siras stb....
Van meg rajtam kivul valaki aki igy aggodik a kisallataert?
15/L
Akkor aggódsz a kutyádért, ha valamit nem úgy csinál, mint ahogy te elképzeled? Pl, nem megy el a labdáért, pedig "el kellett volna mennie érte". Csak magad felett gyakorolhatsz kontrollt, más élőlényre nem. Persze szabhatsz határokat, hogy mit ne csináljon, de attól ő, még ő marad. És ezt jobb elfogadni így,minden örömével, és a kockázatokkal együtt.
az enyém most kicsi, össze vissza rohangál. Most fedezte fel, hogy tud ugrani, néha kettesével veszi a lépcsőfokokat, úgy száguld be a házba. Szinte "átrepül a küszöbön :D) Van, hogy olyan hévvel rohan a labda után, hogy átesik a saját lábán, és bukfencezik.
Szerintem szívmelengető, hogy milyen örömmel tud élni, és ha esetleg baja lenne, elvinném az orvoshoz. Szerintem a szüleid is valahogy így lehetnek ezzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!