Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aggódom, mi baja lehet a...

Aggódom, mi baja lehet a kutyámnak?

Figyelt kérdés

Reggel óta nyugtalan volt, fel-alá futkosott az udvaron is. Szokatlanul sokat bújik hozzám. Nem játszik, csak fekszik és engem néz.

Kukiját mintha többször tisztogatná a szokásosnál, de megnéztem és semmi rendellenes nincs rajta.

tegnap 16:18
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Enni sem eszik tegnap óta, hasa morog.
tegnap 16:20
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Orvos. Sok helyen van ügyelet. Sosem értettem ezeket a kérdéseket. Mi nem vagyunk orvosok. Ezer baja lehet ki tudja mennyire komoly. Fájdalma biztosan van.
tegnap 16:35
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Ha aggódsz akkor az első amit tehetsz elviszed orvoshoz.Itt senki nem fogja tudni meggyógyítani ha esetleg beteg.
tegnap 16:54
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk nem filozofálni kéne, hogy mi a franc baja lehet, hanem elvinni orvoshoz. 😏
tegnap 17:20
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Tegnap óta nem eszik a kutya és ma este kezdesz el aggódni, mondjuk csak annyira, hogy gyakorira kiírd..
tegnap 17:46
 6/11 anonim ***** válasza:
6%
Kutya gyorsan gyógyul. De ha nem, akkor orvos. Nem kell egyből odarángatni karácsonykor.
tegnap 18:02
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

A lehető legrosszabb tanács, hogy nem kell orvos.Kell hiszen a gazda sosem tudhatja komoly vagy sem a baj, az állatorvos azért van hogy segítsen, karácsonykor is.

Te aki a “jó” tanácsot adtad örülnél annak ha szarul lennél majd karácsony után hívnak orvost választ kapnál a családodtól?Ne viccelj már a baromság tanácsoddal.

tegnap 18:11
 8/11 anonim ***** válasza:
16%
Nem emberre mondtam, hanem kutyára. Ne hasonlítsd össze. Kutya gyorsan gyógyul. De ha nem, akkor vigye el a kutyát is, ezt is írtam.
tegnap 18:15
 9/11 anonim ***** válasza:
80%

Mitől gyógyulna gyorsan egy kutya?Ha beteg valaki ha beteg egy állat orvoshoz kell vinni nem olyat zagyválni, hogy gyorsan gyógyul.

Mitől gyógyulna pl egy bégyulladás vágy egy gyomorgyulladás meg magától egy kutyánál?Az első tünetek nem vészesek de ha nem viszik orvoshoz rohadt kemény dolgot tud okozni, hogy állapítod meg nagyokos, hogy kell orvos vagy sem?Beszélsz baromságokat tényleg.

tegnap 18:23
 10/11 anonim válasza:
39%
Csak nem csokit evett? Akkor nagy a baj.
tegnap 20:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!