Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez normális oltás után?

Ez normális oltás után?

Figyelt kérdés
Ma pont egy hete volt oltva szüleim kutyája(12é) veszetség ellen. Ma vettem észre, hogy az oltás helyén eléggé nagy, kemény csomó van. Tudom, hogy előfordul, de egy héttel utána is normális még? A kutyus egyébként jól van.
tegnap 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, előfordul.Állítólag akár 6 hétbe is beletelik, mire felszívódik.
tegnap 13:27
 2/7 anonim válasza:
Előfordulhat. A mi kutyánknak is több napig volt ilyen
tegnap 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:
8%
Az oltások mérgek tartósítók fémek biológiai adalékok, a természetbe nincs oltás . A betegség csak a gyenge életképteleneket korosokat irtja ahogy az embernél is . Többet ártanak mint használnak , amelyik beteg lesz utána azt hordják értelmetlen drága kezelésekre de az orvos a vegyipar gazdagodik .....
tegnap 14:36
 4/7 anonim válasza:
100%

nekem kis termetű kutyám van, 9 éves, kb másfél hónapig volt neki a pukli, lehet 2 is volt, 2-3szor felhívtam akkoriban a dokit mert aggódtam érte, de mondta hogy oltás után némelyik kutyánál elég sok ideig megmarad a pukli, de ja mondom 1-2 hó után végül eltűnt

annyit mondott még a doki, hogy gyengéden masszírozni kell és előbb elmúlik

tegnap 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

3

Te egy irtózatosan buta ember vagy. Legalább ne reklámoznád.

tegnap 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hármas téged sem az eszedért szeretnek már ha egyáltalán van aki szeret.Ennyi baromságot hogy voltál képes összehozni?:)

Kérdező nyugodj meg nem szokatlan a csomó ennyi idő után.

tegnap 16:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igaz, nekem cicám van, de mondta a doki oltás után, hogy maradhat pukli, ne ijedjek meg.
tegnap 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!