6 hetes kiskutyámban bolhákat találtam, és lefújtam chemotox-szal. Lehet ebből baja?
Figyelt kérdés
Száját, szemét eltakartam. Ha lehet neki baja akkor mennyi idő múlva jön ki és mi az?2013. jún. 30. 17:37
41/44 anonim válasza:
Ebből szerinted tanult.
De a következő,más jellegű baromságával még könnyen kicsinálhatja a kutyát.
Miért nem ő válaszol?Hány éves,tíz?
42/44 eloljaro válasza:
Atya isten !! a kutyát nem fújjuk le semmivel fürdesd meg és vegyél neki bolhairtót de vidd orvoshoz nézesd meg hogy nem e lett baja a méregtől!!!
43/44 anonim válasza:
hogy van a kutya? válaszolj kérlek kérdező!
44/44 anonim válasza:
Nem azért nem szóltál az állatorvosnak, mert nem tulajdonítottál neki jelentőséget. Hanem azért, mert szégyellted magadra vállani a butaságodat.
Azt tanácsolom, amint lehet vidd el a dokihoz, mondj el MINDENT! Ebbe beletartozik a chemotox is.
A 2. tanácsom, hogy olvass el minden kutyás könyvet, amit találsz. És ha a kutyáddal később bármi történne, rosszul lenne. Akkor vidd állatorvoshoz, vagy akkor legalább ide tegyél fel egy nyamvadt kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!