6 hetes kiskutyámban bolhákat találtam, és lefújtam chemotox-szal. Lehet ebből baja?
Figyelt kérdés
Száját, szemét eltakartam. Ha lehet neki baja akkor mennyi idő múlva jön ki és mi az?2013. jún. 30. 17:37
1/44 anonim válasza:
Bizony lehet. Nem kutyára való a chemotox. Bőrkiütés, mérgezés lehet.Bolhátlanítani csakis állatra való szerekkel szabad.
2/44 A kérdező kommentje:
És ilyenkor mit csináljak?
2013. jún. 30. 17:41
4/44 anonim válasza:
szerintem amilyen gyorsan tudod fürdesd meg kutyasamponnal,de érdekelne hogy mire gondoltál amikor lefújtad azt a szegény kutyát
5/44 anonim válasza:
jajj szegényke!
Csoda ha nem elsz baja. Ahogy az előttem szóló írta: csak állatokra nem ártalmas szerekkel,bolhaírtókkal.
Legközelebb olvasd el a flakont
6/44 A kérdező kommentje:
de azóta vettem neki bolhairtó szert, és befújtam vele, és emiatt 2 napig nem szabad fürdetni. chemotox-szal kb 2órakkor fújtam be, és azóta semmi baja
2013. jún. 30. 17:43
7/44 anonim válasza:
ne csodálkozz ha holnapra egy halott kutyát találsz,te agyatlan,hogy lehettél ilyen felelőtlen,hogy chemotoxal lefújod a 6 hetes kutyát??
mellesleg 6 hetesen nem is nálad lenne a helye hanem még a szüleivel!!!
9/44 anonim válasza:
Az isten baxon meg, ennyire hülye nem lehetsz! Fürdesd meg azonnal, nem elég, hogy egy olyan szert fújsz rá, ami mérgező, bőrirritáló, támadja az ideg- és keringési rendszert, még fogod és be is kombinálod valami mással, hogy aztán ki tudja milyen keresztreakciót csináljon. Mért nem adsz neki rögtön patkánymérget is, mérgezd meg akkor már rendesen...
10/44 anonim válasza:
persze hogy nem egy nap alatt lesz baja,nem légy vagy szúnyog hogy fél óra alatt kidőljön a chemotoxtól,de akkor is árt a kutyusnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!