6 hetes kiskutyámban bolhákat találtam, és lefújtam chemotox-szal. Lehet ebből baja?
Összegezzük:beszereztél szaporítótól egy full bolhás 6 hetes kiskutyát,akinek a törvény szerint 8 hetes koráig az anyjával kellett volna maradnia.Majd ahelyett,hogy állatorvostól kértél volna biztonságos szert(nem mellesleg azért is,mert bélféreggel is teli lehet és a féreghajtó is kéne),otthon lefújtad egy olyan szerrel,amin világosan rajta van,hogy bőrrel nem érintkezhet.Majd megmutattad az orvosnak a kiskutyát,de szégyellted bevallani neki a saját hülyeségedet és letagadtad a legfontosabb infot.
Nagyon kezd olyan lenni ez az egész,hogy kamu kérdés.Ennyire ostoba nem lehet valaki,mert akkor az illető már totál életképtelen.
Minél előbb keress a kiskutyának egy normális gazdát,mert ki fogod csinálni.
Az előttem lévőek már nagyjából leírták a választ is meg a véleményemet is; én csak 1-2 apróságot fűznék hozzá.
Fel kéne nőni a feladathoz, hogy egy élőlényt vettetek magatokhoz, akiért felelősséggel tartozol és nem utólag kéne gondolkodni hanem előre! Továbbá nem csak a kutyanevelés feladatához kéne felnőni, hanem amúgy is, mert (már ne is haragudj, de) elég szánalmas, hogy azért, mert nem mered vállalni a tetteid következményét egy fejmosás formájában a doki előtt, inkább rizikózol, hogy vagy lesz baja a kiskutyának vagy nem; úgy, hogy a kölyökkutyák immunrendszere még korántsem olyan ellenálló, mint a felnőtteké és még minimum 2 hétig az anyja mellett lenne a helye.
Remélem, hogy nem lesz semmi baja szegény kutyának.
Azért mondd meg neki,ha ismered,hogy fából vagy vasból kell neki kutya,nem élő.
A kutya jobban járna,ha normális emberhez kerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!