6 hetes kiskutyámban bolhákat találtam, és lefújtam chemotox-szal. Lehet ebből baja?
és miért nem mondtátok?
nyilván nem a szívével lesz először baj hanem bőrelváltozások lehetnek rajta,elvégre irritálhatja a bőrért,meg nyilván másképp vizsgálja meg ha tudja hogy mi a helyzet
"mert nem tartottam nagy jelentőséget neki..."
akkor pontosan miért is pánikolsz most?
amúgy nem lesz tőle jobb
az semmit sem jelent,hogy lejárt..
figyeljétek és bármi tünete van rohanás a dokihoz!
de jobb lenne kivizsgáltatni!!
én a helyedben megmondtam volna,hogy chemotoxot fújtál a kutyára,lehet kioktatott volna,de megérdemelted volna!
idegrendszeri vagy bármi baja lehet,ez nem ma fog kiderülni,lehet nem is pár nap ,hanem akár hetek vagy hónapok múlva kijön rajta vmi betegség ami ez miatt volt!
vidd el orvoshoz kivizsgálásra ha nem akarod,hogy baja legyen!
hát ha ezt nem olvasom a saját szememmel az tuti nem hiszem el hogy létezik ilyen.
egyszer befújt ilyen tré sprével az anyósjelöltem. mi csak addig érintkeztünk vele míg a frissen befújt helységen átmentünk. tehát pár pillanat volt. szegény kutyámat annyira irritáltam pusztán ez hogy a nyála csorgott mint valami veszett kutyának. én fel is hívtam az orvost minimum hogy van e aggodalomra ok. eszembe nem jutna ilyennel mérgezni a kutyám még külsőleg sem.
szerintem te egy nagyon fiatal gyerek lehetsz ha ennyire nagy butaság eszedbe jutott hogy befújd a minden bizonnyal szapis hat hetes bolhás kutyát. azonnal vidd el orvoshoz és mond el neki pontosan mit tettél. vidd el a flakont is hogy meg tudja nézni. hadd döntse el az orvos szükséges e bármi, ne itt várj a csodára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!