Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elaltathatják a kutyámat mert...

Elaltathatják a kutyámat mert kiszökött és egy biciklis elé ugrott?

Figyelt kérdés
Üdv! Az lenne a problémám, hogy ma reggel kiszökött a kerítésen a puli kutyám.1 órával rá hogy megtaláltam beállított egy ember, hogy a közeli építkezésen dolgozik és reggel ment előttünk biciklivel, a kutyám elé ugrott, ő elesett. Jelenleg fáj a válla és nem tud dolgozni. Azt mondta hogy ha nem fizetünk kártérítést, akkor feljelent. Ez milyen következményekkel járhat, esetleg ezért elaltathatják a kutyámat? Fizessek neki, vagy küldjem el, mert úgysem lesz semmi az ügyből?
2009. okt. 14. 13:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Igazuk van az előttem szólóknak, ám furcsa, hogy neked a pénz a legfontosabb, az meg sem fordul, hogy mi van ha legközelebb laposan látod a kutyád amikor mentek kocsival az úton, vagy egy fára akasztva, esetleg valaki megveri, megmérfezi, lelövik, csinál egy csomó kiskutyát vagy vemhes lesz... Szerintem figyelj erre is.
2009. okt. 14. 15:26
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Én nem olvastam sehol,hogy a pénz lenne neki a legfontosabb.. Bár a mai világban érthető ha azért amiatt is aggódik. Ne aggódj nem fognak semmit csinálni a kutyaval hisz ártatlan!! Ha a pasi bizonyítani tudná az állítását,akkor maximum pénzbüntetést kaphatnál. Különben nehezen hihető, hogy a kutya kamikaze módon elé vetette magát. Az is könnyen lehet, hogy ittas volt kicsit a munkás. Dolgoztam egy üzletben, mindig oda jártak sörözni az útépítők.Pedig gépeket kezeltek. tehát inkább el tudom képzelni, hogy tekert, meglátta a kutyát, megijedt hirtelen, meginogott,az ital miatt meg már nem tudta magát egyenesbe hozni.
2009. okt. 14. 15:37
 13/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a hozzászólásokat. sokat segítettetek!

összefoglalva a dolgot:

-a kutyát nem érheti baj

-ha nem fizetek a munkásnak, akkor max. feljelent (az gondolom pénzbe kerül) és egy csomó macera után (szemtanú, nem volt ittas bizonyítása...) esetleg én fizetek valamennyi bírságot.

egyébként gondosan el van zárva a kutya (természetesen nem közöm meg!), csak akkor szokott megszökni amikor forognak a kutyák, de akkor nem lehet megállítani. vagy szétszedi a kerítést, vagy valahogy fölötte megy ki, de mindig megoldja :S

2009. okt. 14. 16:33
 14/15 anonim ***** válasza:
meglehet állítani akkor is!ivartalanításnak hívják!!!!!
2009. okt. 15. 20:41
 15/15 anonim ***** válasza:
ivartalanítás
2009. okt. 15. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!