Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám kiszökött, apukámat...

A kutyám kiszökött, apukámat lebeszéltem róla hogy ne verje agyon. A kutya kapott 3-4 kiadós pofont (apum nagyon ideges volt, szétszedte a kerítést a kutya) én mondtam neki hogy 1 hétig zárjuk ki a falkából (nem szólunk hozzá) jól tettem?

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 16:47
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

rendszeresen visszük sétálni.

miért szökhetett ki?(a környékünkön sokan visznek ki kutyákat sétálni)

2010. dec. 19. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem!!!

1 héétt!!!!

Egy kutya ne mtud ilyen hosszútávon gondolkodni!Már másnap fogalma sincsen mi miért történik. A verés pedi a lehető legrosszabb dolog amit csak tehettek...

Ne csodálkozzatok ha újra megszökik..

Jobb kerítés kell és foglalkozni a kutyával.HA rendesen levan mozgatva és megtanítod neki,hogy nem szabad átmenni a kerítésen akkor nem elsz baj.(kerítés,kapu átlépés---->arra sétálsz vele pórázon ha átakar menni határozotan rá szól hogy NEM!majd megfordúlsz vele és újra probálod,ha nem lépi át megdicséred.Ezt mindennap gyakorold vele pár hétig és nem fog kiszökni)

2010. dec. 19. 16:50
 3/12 A kérdező kommentje:
nagyon rosszúl érzem magam,egész élete során én csináltam vele mindent(fiatal kutya)
2010. dec. 19. 16:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
tényleg nem. jól h lebeszélted apud, de 1 hét... nem ember... sajna nem tudja megjegyezni h egy héttel ezelőtt mi történt?!
2010. dec. 19. 16:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Megverni is felesleges volt, és kizárni is teljesen felesleges lenne.

Van egy viselkedés, aminek van egy negatív vagy egy pozitív következménye, amiből a kutya tanul. Azok a viselkedések amiknek pozitívak a következményei gyakrabban fogja csinálni, aminek negatívak, azt meg ritkábban.

Kirágtam magam a kerítésen, megkaptam a szabadságom, szuper. Viselkedés megerősítve. Hazamentem a kaland után gazdihoz, az meg megvert (kizárt). Így a hazamenés van megbüntetve, nem az elszökés.

Több séta, és jobb kerítés a megoldás.

2010. dec. 19. 16:57
 6/12 anonim ***** válasza:
86%

Szándékosan leszek goromba.

A kutyához nem értesz, apád egy ütődött fafej. Csak tudnám, hogy miért kellett nektek kutya?

A kutya beszerzés előtt kutyás könyveket kellett volna olvasgatni. Legkésőbb a beszerzés után. Nem volt rá még időd?

Apád miért nem várja el a kutyától, hogy megjavítsa a kerítést? Esetleg mesterembert fogad.

Kitől hallottad, hogy kizárni a falkából egy hétre? Kiplingtől?

Ivartalanítva van a kutya? Tüzelnek a szukák.

2010. dec. 19. 17:03
 7/12 anonim ***** válasza:
18%

MINDENKI! aki válaszolt erre a baromságra, szeretném jól megrázni a kezét és gratulálni! Mindenki nagyon helyesen és okosan gondolkodik, ugyanezeket én is leírtam volna, még az előttem szóló-ét is!

Neked meg kérdező az javaslom, hogy szerencsétlen kutyának keressetek egy jobb gazdát, aki szeretni fogja, talán még menhelyre adáson is elgondolkodhatnátok. Nektek nem való kutya! Sem másmilyen állat!

2010. dec. 19. 17:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy nem mindenki van tisztában a kutyák gondolkodásával.. :S Ne bántsátok ezért. Kérdezett, tudni szeretné jól csinálta-e?

Nem, sajnos nem. :( Pont azért nem, amit a többiek előttem leírtak.

Nekem nagyon sok kutyám volt, de még azért is rosszul érzem magam, ha megrázom a grabancát vagy esetleg rácsapok (picit) a fenekére, mert épp hülyeséget csinál. Nem szabad. Ha a kutyát otthon verés várja, akkor inkább elfog szökni, mert az otthont a nem jó dolgokkal fogja párosítani. :S

Inkább olvass utána mit kéne csinálni, hogy gondolkoznak a kutyák, meddig értik a dolgot, stb. De sosem szabad őket verni! A gazdi keze szent, sosem bánt!

2010. dec. 19. 19:14
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem szolni a kutyához hülye vagy te? ..én láncra kötötem volna épp elég büntetés lett volna ez neki.nem szolni hozá gratulálok""
2010. dec. 19. 23:22
 10/12 A kérdező kommentje:
kösz hogy jól leszoltatok.kapjátok be azt a retkes pélót,nem normális állatok
2010. dec. 20. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!