Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor kell elkezdeni?

Mikor kell elkezdeni?

Figyelt kérdés
A falkavezér poziciójának kialakítását amint hozzánk kerül a kutya egyből el kell kezdeni igaz? találtam 1 számomra elég hasznos cikket [link] <-- ez alapján (persze ha mindent következetesen csinálunk) akkor nem lesz gond azzal ,hogyki hol helyezkedik el a ranglétrán ugye?

2013. jún. 26. 08:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
én a mai roti állományt elnézve még tenyésztőtől se vennék rotit nem hogy szapitól de te tudod..
2013. jún. 26. 09:30
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem értem ezt az előitéletet a rotik felé. A németjuhász is kb ekkora termetű és náluk is előfordul mint minden kutyánál az odeggyengeség rájuk mégse mondja senki, hogy veszélyes meg vad meg emberölő, amikor nem 1 németjuhászt láttam ami olyan vad, hogy a gazdiját is megharapja! A többség aki azt mondja , hogy a roti vad emberölő stb. kutya nem tapasztalatból hanem a "pletykákból" veszi. Ez olyan mintha azt mondanánk, hogy a cigányok lopósak, becsetelenek stb.( elnézést ebben semmi rasszizmus nincs) Nekem nem 1 cigány ismerősöm van akik igenis becsületes,jó, illedelmes emberek. Szóval az előítélet nem minden, megkell ismerni a "fajtát"..
2013. jún. 26. 09:33
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

nem csak az ideggyengeség miatt nem vennék rotit. Hanem mert nagyon sok dp-s.. szerintem több mint a többi fajtánál.. itthon valahogy nagyon elcseszték őket több emberrel is beszéltünk már erről és nem nagyon volt olyan aki ellenkezett. Vannak szerencsések akiknek nincs baja a rotijával de a többségnek van.

Amúgy nem beszélt senki arról hogy vadak lennének, viszont jó ha tudod, hogy eléggé hajlamosak az agresszióra szukák kanok egyaránt.

2013. jún. 26. 09:37
 14/26 anonim ***** válasza:
Basszus először a csivavát tanuld már meg nevelni, addig rotit semmiképp ne vegyél...
2013. jún. 26. 09:40
 15/26 A kérdező kommentje:
Ezt én tudom, de minden állat hajlamos az agresszióra. A kistestű kutyák is ugyanúgy.Nekem semmi előitéletem nincs a kutyával.De szerintem még is jobb a szaporítótól vett kutya mint a menhelyen lévő " utcai koktél" aminek aztán tényleg nagy esélye van a sok betegségre.
2013. jún. 26. 09:41
 16/26 anonim ***** válasza:
sok betegségre sokkal kisebb esélye van egy keveréknek.. de ebbe ne menjünk bele.
2013. jún. 26. 09:42
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem első kutya!! Volt már németjuhászom. De őt nem én kezdtem nevelni hanem édesapám. Neki már volt rotija is szóval ismeri a fajtát.
2013. jún. 26. 09:43
 18/26 anonim ***** válasza:
Bevadul a nyers hústól:)))) hahaha:)))
2013. jún. 26. 10:45
 19/26 zsuzsabazsa ***** válasza:
Ha nyers húst adsz akkor semmiképpen ne legyen disznó hús. hanem marha vagy csirke vagy pulyka és azt ledarálva vagy nagyon apróra vagdosva.
2013. jún. 26. 10:48
 20/26 anonim ***** válasza:
Azzal hogy ne legyen disznó egyetértek, de a többi marhaság... azért kutya hogy rágjon könyörgöm..
2013. jún. 26. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!