Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek itt mi történt?...

Szerintetek itt mi történt? Ki a hibás? És vajon miért? B. lent

2013. jún. 25. 22:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
a gazda! a nö! és hiába verték volna a gerendával, nem számít, csak olaj a tüzre, max. ha akkorat csap rá, hogy eszméletét veszti. és ha rúgná ütné bárki is a kutyáját adott esetben, nem számít az sem, ahogy a víz sem. A NO ISZONYAT OSTOBA VOLT AMIKOR MEG SIMOGATTA IS A KUTYAJAT UGYMOND MEGDICSERVE EZZEL. es bedogtam volna a gerendat vagy es seprut a szajaba es szetfeszitettem volna a szajat h eleressze a brana kutyust, aztan agyonvertem volna a not:))) ha az en kutyamat tepte volna meg a kutyaja. a feher kutya nem hibas csakis a tulaj! 2 ekkor allattal egyedul setalgat es goze sincs a kutyapszichologiarol??
2013. jún. 26. 19:10
 22/26 anonim ***** válasza:

Kedves 20-as:

Nem mondom, hogy tökéletes a kutyám, hogy soha nem volt gond a behívással vagy ilynek. Csak szimplán a kérdésre válaszoltam. Szerintem igenis mindkét gazdi hibás. Igen, a goldié is.

Ha figyelmesebben elolvasod, amit írtam, magad is rájössz, hogy nem csak azt hibáztatom.

2013. jún. 27. 03:37
 23/26 anonim válasza:
Utána gazdáját vertem volna úgy fejbe azzal a fadarabbal hogy ott rohad meg..;) fhuu..
2013. jún. 27. 21:14
 24/26 zsuzsabazsa ***** válasza:

Nah meg akkor mi lett volna ha nem épp egy Goldi nak hanem egy kisebb testű kutyának ront neki az Argentin. Akkor egy harapással meg is ölhette volna.

Én az Argentinnak szétvertem volna fejét utána meg a gazdájáét.

2013. jún. 27. 21:53
 25/26 anonim ***** válasza:
Ja, vagy egy embert...
2013. jún. 27. 22:16
 26/26 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem faj függő ez a dolog... aki csak ezt látja, az nem ért a kutyákhoz... Van argentin dogom, kezesbárány, rengeteg kutyával lakott már együtt, kicsik, nagyok, fiatalok, idősek, szukák, kanok, sosem támadt egyikre sem... A gazda a hibás, ráadásul gőze sem volt, hogy egyáltalán mit kéne csinálni... Rángatni tök felesleges, csak még nagyobb kárt okoz ez által az elkapott kutyában. Bot a szájba, szétfeszíteni, addig vki hátulról megfogja, benyomja a belső combnál lévő idegeket, és a hatásra együtt engedni fog a kutya... És mielőtt vki megkérdezné, nem a saját kutyáimon kellett ezt alkalmaznom. Lehet szidni az argentin dogot, staffot, és hasonló kutyákat, de megfelelő gazda mellett a legjobb kutyák! Tapasztalatból mondom. Argentin dogom, staff keverékem és doberman keverékem is van, két másik keverékkel együtt, s még sosem akarták megenni egymást, pedig nem kölyökkoruk óta vannak együtt... Következetes nevelés, határozott gazda, sok szeretet, ennyi!
2013. okt. 4. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!