Ó ugyan, ez semmiség, még egy 13 éves gyerek is meg tudná oldani. Velünk is megtörtént, csak "minket" még ráztak is! ^^ Engem már kioktattak itt pár napja ezekről, hogy egyszerűen meg kellett volna fojtani, miközben mindkét kezem tele volt, aztán mindjárt tudta volna ki a jani és többet rá sem néz az áldozatra és sz*r alak vagyok mert helyette nem elég caesar millanosan belerúgtam! Úgy látszik mégsem vagyok egyedül a "hülyeségemmel".
2013. jún. 25. 23:45
12/26 anonim válasza:
Amúgy nem érdekel ki mit gondol, én személy szerint undorodom az olyan kutyáktól akik képesek ilyenre. Mert igen, hogy GAZDA A HIBÁS, hogy elrontotta a nevelését, DE ha egy más fajtának rontják el a nevelését, veszeélyes lesz, de általában akkor sem lesz érzéketlen gyilkológép akin a legkisebb érzelem sem látszik.
2013. jún. 25. 23:54
13/26 anonim válasza:
Nem tudni mi történt, mert az elejét nem látjuk, de a dogó gazdája rendkívül inkompetens. Nem tűnik ez annyira beutálnak, hogy ne lehetne szétszédni. Két ember mondjuk kéne hozzá, az egyik kiemeli a dogó hátsó lábát és tartja. Erre lehet, hogy magától is eresztene, de ha mégsem, akkor nyakörvnél fogva egy másik ember lefojtja a kutyát a másikról.
Láttam már verekedő keményfiúkat, szedtünk is szét ilyeneket, nem lehetetlen, nem kéne idáig fajulnia.
2013. jún. 26. 07:34
14/26 anonim válasza:
Csak részleteiben néztem meg, nem bírom az ilyesmit nézni...az állatoknál csak némely ember tud kegyetlenebb lenni.
Nekem is egy nagy testű kutyám van, keverék, az állatorvos is fél tőle, nehéz neki beadni injekciót.
Azt tudom, hogy leöntve őket vízzel szétválasztódnak, amelyik meg nem, az meg...oda meg igen, olyan gazda kellene, aki tud vele bánni!
De mit keres egy ilyen nőnél két ilyen vadállat kutya?
Komolyan nem értem tényleg...
2013. jún. 26. 08:17
15/26 zsuzsabazsa válasza:
A ...ját a gazdájának, hogy nem tud normálisan közbelépni.
Én már rég eltörtem volna a kutya gerincét.
Egyszer egy óriás Snacit szedtem le a kutyámról de úgy. hogy leguggoltam a Snaci mögé és a két hátsó lábát a vállaimra tettem és úgy álltam fel a kutyával együtt és a két kezemet összekulcsoltam a derekán és elhátráltam a kutyával együtt.
Közben meg próbáltam a derekát elroppantani.
Ekkor engedte el a kutyámat a r....ék.
A hagyományos sima lábfelemeléssel nem bírtam el a 70 kilós Snacit.
2013. jún. 26. 11:35
16/26 zsuzsabazsa válasza:
Na most aztán káromkodtam eleget alig tudtam elküldeni a kommentet, vagy hatszor javításra köteleztek.
2013. jún. 26. 11:38
17/26 anonim válasza:
Ha objektív akarok lenni, akkor azt mondom mindketten hibásak.
A goldi gazdája vagy szabadon hagyta a kutyát (nem látok rajta pórázt és úgy látom rögtön beszalad a kapun, amint szabad), vagy engedte odamenni egy ismeretlen kutyához.
A dog gazdája meg teljesen inkompetens ehhez a kutyához. Meg kb bármilyen más kutyához...ahelyett, hogy fojtani kezdené még simogatja, meg nézegeti. Ez egy idióta. Ezután már nem is csodálkozhatunk, hogy a kutya azt csinál, amit akar.
2013. jún. 26. 12:01
18/26 anonim válasza:
Mindannyian hibásak, azt az argentín dogot simán le lehetett volna szedni a glodiról. Nem értem, minek tart valaki ilyen kutyát, ha nem bírja megnevelni, nekem rotim van, ha séta közben csak rámordulna egy másik kutyára, már egyből maflást kapna, ha meg rárontana így egy másik ebre, akkor olyat kapna, hogy hazajönni sem bírna a négy lábán. Hál'istennek az én kutyám fegyelmezettebb, mint a legtöbb szobacirkáló, eszébe nem jutna ilyen, ezek nagyon domináns jellegű kutyát, ez is szerintebb nevelés helyett csak egy kis utyuliputyulizást, meg cuncimuncizást kapott egész életében... Agyam eldobom, ezek csodálatos munkakutyák, de erre a gazdára még egy narancsot sem bíznék...
2013. jún. 26. 12:40
19/26 anonim válasza:
fel is jelentettem a videót
2013. jún. 26. 12:54
20/26 anonim válasza:
12:01 ne mondd már, hogy te és a kutyád még sosem követettek el hibát. Nem arról van szó, hogy kint kóborol a kutya, hanem 5 méterre elment a kertjétől! Azért ne ez legyen már a főbűn! Az viszont teljesen abnormális, hogy a másik meg akarja ölni. A gazdája hibája, hogy nem nevelte meg és nem rakott rá szájkosarat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!