Engeditek, vagy sem, a simizést?
Van egy három hónapos kiskutyám, akit naponta 3-4 szer viszek egy kis sétára itt, a környéken. Elég forgalmas helyen lakunk, így elkerülhetetlen, hogy ne találkozzunk senkivel út közben. Kb 10 ből 9 ember gügyögve, idiótán csapkodva, és visítva kezdi simizni az "aranyos" kiskutyát, sokan csak úgy kérdés nélkül felkapják, ahogy közel érnek. Nagyon kell koncentrálnom, hogy a sok autó, villamos, zaj, és új inger mellett nyugodt tudjon maradni, de amikor betalál valami idióta, és még rá is játszik a dologra a kutya olyan izgatott lesz, mint egy őrült, az emberek szerint pedig ez az "aranyos".
Ti engeditek a simit a kiskutyátoknál?
Igen, segítettetek, és köszi a válaszokat.
Persze, hogy magamhoz szoktam húzni. Ha jobbról jönnek a kutyát balra húzom. olyan is volt, hogy jól láthatóan átirányítottam a kutyát a másik oldalra, és lefordultunk a sarkon... erre visítva utánunk rohannak, és emelnék fel a kiskutyát. Volt olyan is, hogy mondtam, hogy nem érünk rá, közben persze húzom el a kutyát... külföldiek akkor is nyúlnak le érte, közben úgy néznek rám, mintha leprás lennék. Komolyan hihetetlen emberek vannak.
Köszi hogy megosztottátok velem ezeket a sztorikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!