Nektek mennyire szocializált a kutyátok? Mi az amit már nem tolerál? Mi az a szituáció amikor már érzitek, hogy inkább visszahívjátok vagy oda sem engeditek, hogy ne legyen balhé? Kan vagy szuka a kutya? Ivaros vagy ivartalan?
Ivartalan kan, jelleméből adódóan nagyon domináns, mikor kezdett kinyílni a csipája, én meg csak egy lúzer voltam, végigkúrta a parkban az összes kutyát:D Manapság szinte bármit eltűr, ha meg akarják hágni, akkor is max. rámorog a másik kutyára, várja, hogy elintézzem a helyzetet, mert tudja, hogy egyáltalán nem tűröm a balhét. Persze cserébe nem is kell tűrnie, mert vagy elhívatom a másik kutyát, vagy én küldöm arrébb. Sosem kell már őt semmiből visszahívnom, mert bízok benne, idegen kutyához is csak akkor megy, ha mondom, hogy mehet. Korábban rengeteg balhéja volt, főleg nagyobb kutyákkal emberkedett, meg szerintem valahol parázott is tőlük, de szerencsésen kikezeltem őt. Célom, hogy egyszer kutyaterápiás kutya legyen, mert baromi jól kommunikál.
Az ivaros szukám nem nagyon érdeklődik más kutyák iránt, max. kibicel egy kicsit, ha játék van, de más kapcsolatot nemigen ápol.
Az ideiglenesem pedig egy elképesztően jámbor lélek, szinte mindent eltűr más kutyáktól.
ivartalan kan, de elég domináns. úgy mint a 1. válaszoló kutyája. Ha a másik kutya nem balhézik, Ő nem kezdeményez, de így is úgy kihúzza magát, hogy néhány másik kutyát már az is kihoz a sodrából. Szóval egy nagy flegma. Amúgy tacskó. :"D De járunk kutyasuliba, és dolgozunk az ügyön.
ivartalan szuka. Azt nem tűri ha le akarják dominálni, durván odamordul, de egyáltalán nem bunyós. Más kutyákkal nincs olyan jóban, nem valami játékos, kölyök korában nem igen vittem más kutyák közé biztos azért. De jól elvan más kutyákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!