Melyik volt a legidiótább vagy legviccesebb név (név és szituáció), amit hallottál?
Értem ezt úgy, pl. hogy a legidiótább, amit hallottam/láttam: "Sátán! gyere ide!" és előmászik a bokorból egy amúgy angyali aprótermetű "bokanyalogató gépecske"
A legviccesebb: Zselé névre keresztelt duci nj keverék, ahogy futott, úgy rezgett a hája, mint a zselé.
én egyszer sétáltam a kutyámmal, egy szőkehajű kis 50kg-os plázás csaj pórázzal a kezében nézelődött a bokrok között és mondta,hogy kis cuki gyere elő..
na gondoltam,hogy elveszett a csivavája, erre a bokor mögül egy roti bújt elő:)
Az egyik ismerősömék egyszer vettek egy szuka Csivavát. Mondta, hogy menjek el megnézni. Jó el is mentem. Kérdezte mi lett a kutyus neve erre a válasz: Tampon.
Nem vicc! Komolyan így nevezték el. Ma a kutya 2 éves és továbbra is ez a neve. (Amúgy egy kis fehér színű Csivava.)
Mamáék szomszédja talált egy kiskutyát, eléggé apró termetű volt, innen kapta a nevét Pici, aztán Pici egy bullmasztiff méretű kutya lett, de a neve nem változott.
Egy kan rotit a nevét már nem fogom tudni neked megmondani, mert régen volt, de a gazdája nyuszinak hívta, állandóan nyekergő hangon beszélt hozzá meg gügyögött neki. Járőr kutya volt.
Az állatorvos kutyája.
"Gyere Óriás!" és kiugrik a kocsiból egy tacskó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!