Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ítélík el egyes emberek...

Miért ítélík el egyes emberek azt a kutyás gazdit aki ivartalanítja a kutyáját? (nem állatkínzásból teszem).

Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 19:26
1 2
 11/12 anonim válasza:
20%
És annak szerintem nem való kutya,aki nem tud kellőképpen figyelni a kutyájára, hogy ne essen a kutyája teherbe. Ha kutyát tartok és olyan környezetbe viszem ahol megeshet a dolog?! Még több figyelemmel vagyok a kutyám cselekedeteire. És nem hagyom, hogy előfordulhasson az aktus! Hacsak nem tart az illető több kutyát....
2009. okt. 15. 22:38
 12/12 anonim válasza:

Azért ítélik el azok a bizonyos emberek, mert hülyék. Ez egyáltalán nem állatkínzás. Az például már az lenne ha a született kölyköket fogod, beleteszed egy zsákba, és agyonvered. Az anyaállat meg begyulladt cicikkel szenvedhet pl.

Egyébként ilyet még nem is hallottam, hogy emiatt elítélnének valakit, hogy ivartalaníttat. Ez egy követendő példa, nem bűn. Ha tenyésztő vagy, akkor meg természetes, hogy a nemtomhány díjas kutyudat nem ivartalanítod, de ha már egyszer tenyésztő vagy, akkor csak kiválasztott állatokkal pároztatod a kutyádat... és két "tökéletes" állatból lesz egy pár kiskutya, amiket aztán felelős gazdáknak adsz el stb stb... Ez nem állatkínzás.

A szaporítók meg megint egy más tészta.

Ugyan nekem macskám van, szintén ivartalanítva, de még ilyenkor is tavasszal szívesen dögönyözik a plüssállataimat, vagy épp a szomszéd lánymacskát :D tehát nem hiszem, hogy a szexuális örömök kimaradnának bármelyik ivartalanított állat életéből. Ha kiherélnek is tudsz bni... csak nem lesz gyereked. És rengeteg férfi elkötteti magát :O ...

A másik hülyeség pedig hogy "legalább egyszer szülnie kell"... nincs megalapozott orvosi vélemény erről...

2010. ápr. 30. 22:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!