Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Anyós + állattartás = mit tegyek?

Anyós + állattartás = mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A pároméknál élek.Nekem van egy saját kutyám,aki az ideje legnagyobb részét a kennelben kell hogy töltse,mivel nem hagyhatom felügyelet nélkül az udvaron.Ez egy szabály.Én meg dolgozok,meg nekem kell főzni is,mert a kedves anyós nem csinál ilyeneket.Szóval naponta 2-3 órát van kint,de minden nap sétálok vele.Ezt jobban nem tudom megoldani.:S

Viszont van egy saját kutyájuk is.Menhelyről fogadták be,most olyan 10-11 hónap körüli.Plusz van a lányának (23) 2 felnőtt macskája és egy kölyök.Mind a 3 macska tiszta bolha,az ő kutyájuk is már elkapta és az enyém is vakarózik már az elmúlt 2 napban.

Én folyamatosan használok cseppet 3-4 hetente a saját kutyámra,viszont a bolhák kezdenek rá immúnissá válni.Most is vettem egy Advantix-ot,mindjárt rárakom,de így hogy körülötte minden bolha,nem tudom mennyit fog érni.A lakásba mindenki bejöhet az én kutyámat leszámítva így a lakás is tiszta bolha.A karomon ha nincs vagy 10 bolha csípés,akkor egy sem.

Mondtam már nekik többször,hogy ez így nem állapot,az állatnak sem jó.Az anyósom mondta,hogy tudja,de nincs pénze ennyi állatnak nyakörvre/cseppre.

Kérdem én: akkor minek ennyi állat?

A macskák azok a lánya macskái,de ő nem dolgozik,itthon ül és várja a csodát,hogy valaki bekopog egy állásajánlattal.Az állatokat pedig az anyja látja el,akinek nem valami sok a fizetése.A 2 nőstényből is csak 1 van ivartalanítva,azt még decemberben én fizettem,mert szerencsétlennek minden baja volt (sérv) és már nem tudtam tovább nézni,ahogy szenved.

De én sem azért keresek,hogy a sógornőm macskáira költsem,plusz a szüleimnél nekem is van cicám és azt is én látom el.Meg a kutyámat is.

Szerintetek mit tegyek?

Van valami itthon elkészíthető kullancs/bolha elleni szer?

Megőrülök már tőlük...Meg az állatokat is sajnálom.

2013. jún. 24. 10:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó korrekt választ adott. Ez van..túl sok lehetőség nincs. Pénz nélkül pedig maximum könyöröghetsz a bolháknak hogy költözzenek máshová.. vagy mennek vagy nem.

Nyilván ha lenne egyéb lehetőség leírták volna.

Mellesleg akár bemehetsz egy állatos boltba, vagy állatdokihoz, elmeséled a szitut, és hogyan jöhetsz ki a legolcsóbban. Bár nem feltétlen a legolcsóbb dolgok a leghatásosabbak.

2013. jún. 24. 12:43
 12/14 anonim ***** válasza:

Még valami! A google is a barátod. Ha már Te nem kerestél rá, rákerestem neked ;)

[link]

2013. jún. 24. 12:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha ez sikerül is, csak a lakásból szívódnak fel a bolhák. Ha nem használtok se nyakörvet, se cseppet vagy bármi mást, a bolhák nyilván visszatérő vendégek lesznek.
2013. jún. 24. 12:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket.Megmutatom a "családnak"...
2013. jún. 24. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!