Honnan érdemes fajtiszta, törzskönyvezett Boxer kiskutyát venni?
Figyelt kérdés
2013. jún. 19. 16:19
1/6 anonim válasza:
Maximum azt tudom megmondani nekem honnan lesz a következő boxerem. Még három között vacilálok:
1 helyen Kárpáti boxer kennel
2 helyen Elastic boxer kennel
3 helyen Golden Ananas boxer kennel
Mind a hármat jószívvel tudom ajánlani:-)
2/6 anonim válasza:
Fajtisztát? Bárhonnan! Fajtatisztát? Egy HIVATALOS tenyésztőnél!
4/6 anonim válasza:
Elastic!!! Nekem onnan van! Ha kérsz, mutatok képet!
5/6 anonim válasza:
Elastic, Golden ananas nekem is nagyon tetszik, a Kárpáti, meg a Maximus-box is nagyon jó kennel! Pont most lett nálunk is aktuális a téma, hogy jöhet a második boxos a családba, én hosszas nézelődés után a Di Villa Hunnicum kennel mellett döntöttem. Iszonyatosan szép kutyáik vannak, remek eredményekkel mint itthon, de leginkább (ahogy elnéztem) külföldön.
6/6 anonim válasza:
Utolsó, megkérdezhetem, hogy az első honnan van? Amit utoljára írtál, onnan van ismerősömnek kutyája. Nekem is boxer van és Elastic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!