Menhelyről milyen cicát érdemes örökbefogadni? Fajtiszta cicák is szoktak lenni? Melyik menhelyet ajánljátok Pest környékén? Weboldal esetleg?
www.noeallatotthon.hu
Szombaton látogass el hozzájuk, mert sok aranyos cicus van. Lehet velük szabadon ismerkedni + őzikét simogatni, lámát, emut, kacsát, cocát és még rengeteg állatot látni szabadon. Nagyon jó hely! Hátha beleszeretsz egy nemisilyetszerettünkvolna, deőtnemtudtukotthagyni-ba. :-)))) Velem ez történt és nagyon örülök neki!
a NOÉ-t én is ajánlom. www.noeallatotthon.hu . Minden cica oltva, féreghajtva a nőstények ivartalanítva kerülnek gazdihoz. Nekem is tőlük van a gyönyörűségem.
És, hogy milyet érdemes? :1. amibe beleszeretsz.
Van úgy, hogy az ember néz egy képet, elolvassa az adatlapját és rájön hogy egymásnak vannak teremtve.
Nekem egy kis bicebócám van. Imádom.
A menhelyi macskák már egyszer csalódtak az emberben. Kidobták, megkínozták őket. Csak igazi macskabarát, állatbarát vigyen onnan.
egy kis kedves megjegyzés: a menhelyi kutyákról azt tartják, hogy sokkal hálásabbak. Nos, csak annyit mondanék az enyém eléggé öntudatos. A macska az macska marad.Akinek van érti:-))
Ezen az oldalon is érdemes körülnézni lent. Az illetőt személyesen ismerem, nagyon rendes, lelkiismeretes ember, magánszemélyként menti a cicákat. Úgy nézem, van most nála valami fajtatiszta cica, de nem tudom, hogy milyen, nem ismerem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!