Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol van macskamenhely Pest...

Hol van macskamenhely Pest megyében, vagy olyan egyesület, ami befogadja a cicákat?

Figyelt kérdés
Három macskám van, és emiatt rendszeresen bedobnak hozzánk kiscicákat. Most is van nálunk épp egy kis csöppség, szerencsére neki sikerült gyorsan találnunk gazdát, de sajnos ez nem mindig történik így! Régebben keresgéltem, és találtam is pár menhelyet, de ezekről aztán mindig kiderült, hogy csak kutyákat vesznek be. Tudtok nekem segíteni? Előre is köszönöm!
2010. máj. 10. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon úgy tűnik, hogy a környéken a ti házatokat tartják macskamenhelynek.:)

Egyébként mi is vonzzuk a macskákat. Be is raktak már, maguktól is jöttek. Amelyiknek tudunk, gazdit szerzünk, a többi meg marad nálunk. 5-6 felnőtt macskánál még sosem volt több itt tartósan, valahogy mindig alakult. Volt, hogy akkor tetszett meg valakinek egy kiscicus, amikor már nem is reméltük, hogy találunk neki gazdát.

2010. máj. 10. 20:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem is úgy tűnik... csak nem értem, ha valakinek nem kell kismacska, miért nem miskároltatja ki a macskáit? 3000 Ft az egész. Komolyan nem értem.
2010. máj. 10. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg rábeszéni őket az ivartalanításra.

Sokszor vannak akciók. léteznek macskamentők esetleg tőlük kérhetsz tanácsot, hogy mit tudnál tenni.

Nem tudom melyik település, de a helyi újságben megjelentethetnél egy cikket erről.

Ez ugyanis bűncselekmény. Az állatorvos is adhatna kedvezményt. Az a baj, hogy ha van is macskákat befogadó hely telt házzal üzemelnek.

2010. máj. 12. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos üdülőövezetben lakom, és a nyaralók rendszeresen itt dobják ki a megunt háziállataikat, (kutyákat is, nemcsak macskákat) szóval a helyi lapba azt hiszem nem lenne értelme írni. A további ötleteket köszönöm, majd utánanézek a dolognak.
2010. máj. 12. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!