Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért jön mindenki azzal,...

Miért jön mindenki azzal, hogy sovány a kutyám?

Figyelt kérdés

Kertvárosban élünk, minden nap sétálok a kutyámmal és gyakorlatilag akárhányszor találkozok idősebb emberrel, megállít egy simire, aztán úgy két mondat múlva rátér, hogy etetem én eleget ezt a kutyát? (fiatalabbak még sosem mondtak ilyet, de lehet, hogy csak véletlen)

Egy éves kan vizsla, sima séta közben nem igazán látszanak a bordái (esetleg bizonyos testhelyzetekben), futásnál halványan kirajzolódnak. Prémium táppal és hús/zöldség/rizs kombóval etetem, a sok mozgás miatt valamivel többet is kap az útmutatóban szereplőnél. Csupa energia, élénk, egészséges, izmos kutya, le se lehet lőni, tehát olyan igazi vizsla. Egy-két kilóval a standard súly alatt van, de felteszem, hogy egy éves korban ez még nem tragédia. Állatorvos sosem mondta, hogy alultáplált vagy sovány lenne... Már annyira kétségek közt voltam, hogy sulis oktatókat is megkérdeztem, ők hogy látják, szerintük is oké. Mégis mit mondjak, mikor idegenek odajönnek, hogy sovány? Tényleg elég gyakori eset... őszintén szólva rosszul esik a dolog, mert nagyon figyelek a teljes értékű táplálására. És mindenhol azt olvasom, hogy az az egészséges, ha ilyen korban még inkább vékonyabb alkatú egy kutya.

2013. jún. 18. 20:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

[link]

Talán most sikerűlt. De ha nem akkor nem próbálom többet.

2013. jún. 19. 07:50
 22/28 anonim ***** válasza:

Köszi a válaszokat, akkor lehet, hogy csak a nagyszülő-generáció nézi félre a dolgot:)

Sikerült a képfeltöltés, nagyon formás, szép kutyád van!:) Múltkor láttam egy boxert a környéken, szinte a földig ért a hasa, úgy elhízlalták, na az nem volt szép, úgy sajnáltam, alig bírt menni:S

2013. jún. 19. 09:20
 23/28 anonim ***** válasza:
(Bocsi, kérdező voltam, csak tesóm bejelentkezve maradt a gépen, nem vettem észre.)
2013. jún. 19. 09:21
 24/28 anonim ***** válasza:
Köszi:-)
2013. jún. 19. 09:42
 25/28 anonim ***** válasza:
Mind a vizsla, mind a boxer nagyon-nagyon szép és szerintem pont így kell kinézniük! Gratulálok!
2013. jún. 19. 10:00
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is szép a boxi is. Főleg egy évesen, még olyan nagyon izmos se lehet, hogy attól lenne testesebb, szóval... :)
2013. jún. 19. 10:24
 27/28 anonim ***** válasza:
A boxis vagyok, most kezd izmosodni a drága, de nem szeretném erőltetni neki a fejlődést. Inkább lassan fejlődjön az izomzata de szép legyen. Van még idő:-)
2013. jún. 19. 10:52
 28/28 Szilvi & Argos ***** válasza:

Egyáltalán nem sovány a vizsla, hiszen a bordái nem is látszódnak a képen :D Szép formás, gratula hozzájuk, a beszólásokat meg ne halld meg!

A boxer is klassz nagyon...2-3 éves koráig úgyis fog még erősödni, izmosodni, többet fog nyomni a mérlegen, mint most :)

2013. jún. 19. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!