Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan állapíthatom meg, hogy...

Hogyan állapíthatom meg, hogy a kutyám szűz-e még? Elég sokat csavarog. Szuka.1éve van nálam.

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 21:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
91%
nagyanyádnak hal való! azt fojtogathatja a vizébe. ha ez lenne a kicsikkel, nektek nem való kutya! hogy lehet valaki ien állat.
2009. okt. 31. 19:46
 22/24 anonim ***** válasza:
23%

Ez az illeto aki a tanácsotokat kérte valoszínuleg tapasztalatlan. Ha a kutyája elcsavarog az nem azért van mert otthon nem érzi jol magát,hanem mert valahol a kerítésben van egy akkora lyuk, hogy kifér rajta vagy a kiskaput felejtik el bezárni.

Nem kellet volna így lehurrogni, mert nem biztos, hogy ô a hibás abban, hogy a kutyája elcsavarog.

Egyben teljesen egyetértek veletek a kutyát kell ivartalanítan, aztán már nem lesz vele gond.De ezt a tényt udvariasabban is a tudtára adhattátok volna, nem ilyen gorombán.

Ahol a kertem van, ott is meg szokott jelenni az utcán két fehér kiskutya, szerintem azok is csak megléptek otthonrol,

de azért még nem gondolom, hogy felelotlen a gazdája annak ellenére, hogy nem tudom kié.

2009. nov. 1. 08:03
 23/24 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyen agyoniskolázott , degenerált , tuskókat kellene ivartalaníttatani !

És le lehet pontozni , mert ez ilyen ember azt sem érdemli meg hogy éljen , és még van aki leszól minket állatbarátokat azért mert ilyet írunk??

Nevetséges vagy , a kérdezővel együtt.

Ha neked van 3 gyereked és nem akarsz többet védekelzel nem ?? De ha teherbe esel akkor az a gyereket kinyiffantod?? Nem , akkor a kiskutyákat sem kell! Ez van .

2009. nov. 1. 10:51
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

SZIA AZ ÉN KUTYÁM IS SZUKA 4ÉVES ÉS NINCS IVARTALANITVA ÉS MÉG SOSE SZÜLT MERT FIGYELÜNK RÁ TÜZELÉSI IDÖSZAKBA NEM ENGEDJÜNK KI AZ UDVARA CSAK HA ELVISZÜNK SÉTÁLNI TÖBBSZÖR MIVEL A SZUKÁK CSAK TÜZELÉSKOR PÁROSODNAK EZ ÉVENTE KÉTSZER VAN FEBRUÁR KÖRÜL MEG AUGUSZTUS V JUNIUSBA MEG VANAK JELEI IS.

MEG KÜLÖNBEN IS A KANOK SZOKTAK SZUKÁHOZ JÁRNI ÉS NEM FORDITVA EZÉRT IRTAM H A KUTYA TÁLÁN AZÉRT SZÜKIK EL MERT NEM SZERET OTT LENNI

2009. nov. 2. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!