Lehet olyan, hogy egy macska megevett egy Szűz tea kapszulát? Mi baja lenne tőle?
Tv tetején volt a levél, nem tudom, hogyan került a földre. Mint ha egy db hiányozna belőle. Lehet, hogy a macskám megette? Ha rossz ízű, akkor nem eszi meg, ugye? Keserűs íze van, nem macska étvágyának való. A kapszula elvileg fogyókúrás készítmény, de én arra használom, hogy tudjak tőle wc-re menni, mert hashajtó hatása is van. A szobában nem találom a hiányzó szemet. Lehet, hogy nem is hiányzott belőle, de olyan, mint ha szét lenne rágva a helye. Nyoma nincs a földön, nem zöld semmi. Szerintetek mi történhetett?
A gyógyszereimet szekrényben tartom, csak ez maradt elő. Ha kinyitom a szekrényt, egyből el is küldöm a macskát, mert jön kíváncsiskodni, hogy mi van ott.
Fostos volt pár hónapja, maradt gyógytápja, tettem bele a kajájába. Remélem más baja nem lesz és hamar elmúlik a fosás.
Most kakált, még normálisat. Figyelni fogom, hogy estére mi lesz. Lehet, hogy csak eljátszotta valahová a kapszulát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!