Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állapíthatom meg, hogy barátnőm szűz-e még?
Figyelt kérdés
Együtt vagyok egy lánnyal már pár hónapja.A problémám annyi, hogy nem akar velem szeretkezni gátlásai vannak.Engedi, hogy simogassam engedi, hogy megujjazzam, de én ennél többre vágyom.Nagyon szűziesen viselkedik az ágyban ebből gondolom, hogy lehet még szűz és fél a szextől.Nem engedi azt sem, hogy kinyaljam, sőt meg sem engedi, hogy megnézzem a vagináját.2011. máj. 12. 20:05
1/10 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy mitől fél. Biztosan szűz még, vagy pedig lehet, hogy rossz tapasztalata volt szex terén. Nyugtasd meg, hogy gyengéd leszel.
2/10 anonim válasza:
Addig amíg nem láthatod addig nem tudod meg, max ha elviszed egy nőgyógyászhoz. Amit úgyse engedi meg.
Beszélgess vele, kérdezd meg mitől tart, s kérdezd meg, hogy még szűz-e.
3/10 anonim válasza:
kérdezd meg szűz-e még
lehet a szájat beszédre is használni ám :P
4/10 A kérdező kommentje:
Kérdeztem már tőle, hogy szűz-e.Ő azt mondta már túl van az elsőn.Viszont megbánta mert "undorító volt a srác"Ellenben velem nem nagyképűségből de jobb vagyok külsőleg mint az a srác.Meg is beszéltük, hogy szeretkezünk, mondtam is neki hozza az öcsisapkát :) ami már egyszer nála maradt.El is hozta de fölöslegesen mert megint csak nem történt meg a dolog.:( Kezdek kicsit kételkedni benne. Valamit nem jól csinálok?
2011. máj. 12. 20:14
5/10 A kérdező kommentje:
20:14 beszéltünk már róla de mindig témát vált.
2011. máj. 12. 20:16
6/10 anonim válasza:
Akkor a kérdésednek semmi értelme. Nem szűz!!!
Valami erős negativ élménye lehetett, adj időt neki.
7/10 A kérdező kommentje:
Kérdésemnek azaz értelme, hogy kételkedem benne mert egy nőt nehéz kiismerni.
2011. máj. 12. 20:18
8/10 anonim válasza:
Márpedig máshogy nem fogod tudni biztosra kideríteni. Még akkorse ha lefekszetek, mert van akinek rugalmas a szűzhártyája, el se szakad, vagy meg akinek elszakad tornától vagy tampontól stb, és lehet olya, hogy első srácnak pici vot, nem szakította el, de a tied meg igen...
szal a legbiztosabb az amit mondd
9/10 anonim válasza:
Szerintem annyira rossz volt neki az első, h fél...időidőidő, szép lassan, fokozatosan próbáld becserkészni!
10/10 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat mindenkinek!A lényeg, hogy az orális szexet azért nem utasítja el soha.:)Nem bűn többre vágyni, mint amennyit felajánlottak. Várok rá mert szeretem!
2011. máj. 12. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!