Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan állapíthatom meg, hogy...

Hogyan állapíthatom meg, hogy a kutyám szűz-e még? Elég sokat csavarog. Szuka.1éve van nálam.

Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 21:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Marha jó, én azért imádkozok hogy maradjanak meg a kiskutyáim, ti meg szánt szándékkal megölitek!
2009. okt. 14. 16:47
 12/24 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó!

Te biztos tenyésztő vagy, ők meg tudatlanok...

2009. okt. 15. 09:01
 13/24 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is 2 kicsim született, a kis szuka beteg lett , én is imádkoztam császár után hogy megmaradjon , meg is maradt. De az ilyen tahókat mint ezek ,fejbe kellene lőnni , azt érdemlik !
2009. okt. 15. 12:35
 14/24 anonim ***** válasza:
89%

Először is. Ivartalanítani kéne a kutyát valamint nevelni, hogy ne csavarogjon.

Másodszor a magadfajta elmebeteget ivartalanítanám az összes családtagjával együtt, hogy ne szaporodjanak az ilyen gyökerek. Másfelől meg nem is! Inkább vízbe fojtanám az egész famíliádat, a nagyanyáddal kezdeném, veled folytatnám, aztán meg szép sorban a többi családtagodat.

Gratulálok a hozzáállásotokhoz! Pffffffffff.

A kutyát meg el kéne venni tőletek és méltóbb gazdát keresni neki.

Hogy pusztulna már ki a fajtád, hu de felidegesítettem magam......... :S B@zdmeg! :S

2009. okt. 31. 14:37
 15/24 anonim ***** válasza:
92%

Ha elszökik a kutyád az talán azért van mert vagy bántsátok vagy egyáltalán nem foglalkoztok vele.

ne tartsd kutyát ha nem muszáj!!!

2009. okt. 31. 15:16
 16/24 anonim ***** válasza:
93%

Elég ebből a mérhetetlen sötétségből, lelki sivárságból!!! Hol éltek?! Mi az, hogy öreganyád vízbefojtja a kölyköket?! Milyen emberek(???) vagytok ti?

Anyád nem kívánt terhességeiből származó testvéreidet is vízbefojtottátok ahelyett, hogy védekezett volna, csak te maradtál meg véletlenül?!

Édes istenem, az a legszomorúbb, hogy a ti szinteteken meg sem értitek, hogy ezzel a mentalitással mi a baj!

Vidd el azt a szegény kutyát ivartalaníttatni és nem lesz gondotok a kölykökkel! Szokott lenni ivartalanítási akció is, amikor sokkal olcsóbb a műtét, de néhány menhely is szokott támogatást adni (ha van egy rendesebb állatorvos támogatójuk).

Értsd meg, hogy ezek is érző élőlények, ha megszülettek, joguk van az élethez! Ha megölöd őket, egyszerű gyilkos vagy. A fogantatásukat akadályozd meg! Tessék végre felelősséggel, felnőtt, értelmes emberhez méltóan gondolkozni és élni!

2009. okt. 31. 15:32
 17/24 anonim ***** válasza:
87%

Ezek hol fognak ivartalanításra költeni?Olcsóbb kivégezni a kicsiket.

Remélem,egyszer lebuknak vele és állatkínzásért elítélik őket.

2009. okt. 31. 16:15
 18/24 anonim ***** válasza:
67%

Szándékos provokáció, ne döljetek be neki.

Kérdező: belerakod a lompost, és ha véresen huzod ki, akkor szüz. Volt.

2009. okt. 31. 16:25
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
inkább ne mondjaok neki ilyet, mert még egcsinálja ez a b@lf@sz!!! ennyit ér egy ÉLET???? hogy csak egy vizesvödör meg egy kézmozdulat? szerinted ő lenne a nagyobb isvízbefolytana! szerintem NEM! a kutyák nem ilyenek mint ez a mocskos nekik angyali szívük van, HŰSÉG SZERETET! BÁRHOGY BÁNNAK VELÜK ŐK SZERTNEK! bár én folythatnálak téged vízbe
2009. okt. 31. 18:09
 20/24 anonim ***** válasza:
92%
Ki az a sötétagyú majom, aki mindenkit lepontozott??? Biztosan sutyiban ő is vizesvödörbe fojt minden szerencsétlen jószágot.
2009. okt. 31. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!