Nem a pitbull a legerősebb harci kutya?
valóban? szerintem akkor kuksizd meg ezt a videót hogy megvilágosodj egy kicsikét ;)
Nem világosodtam meg továbbra sem. Ezekkel az adatokkal tisztában voltam.
Ha megnézed, a farkas csak belecsíp a mérőeszközbe is így harap 400 felett. Ha istenesen odaharapna, mint pl. a németjuhász, a pit vagy a masztiff, akkor olyan 700-800 között lenne az eredmény.
A kangalról pedig a videóban is a szokásos szöveg hangzik el: "azt olvastam valahol, hogy a kangal ekkorát harapa..."
Persze, én meg azt olvastam valahol, hogy a dalmata ha egy trombitát a seggébe dugsz, akkor két lábon ugrálva eljátssza a brandenburgi nyitányt.
A kangal egy túlmisztifikált fajta lett az interneten. Tele van fake videókkal, képekkel és kamu szövegekkel az egész. A kangal pásztorkutya. Semmivel sem tud többet, mint egy káj vagy egy kau, amelyik hasonló életmódot folytat. A harapása sem több. Teljesen hasonszőrűek mindendben, alkatban, stílusban, harcmodorban, stb-stb. A harapsáok valahol a masztiff környékén lehet.
Ez egy kifejezetten undorító dolog számomra a kutya viadal.
Nekem 1 Pitem van nagyon erős ,akaratos!
Sok minden befolyásolhat egy kutya harcot ahogy 1 boksz mecset is az biztos hogy ott vannak az elitbe!
Azért Piteket alkalmazta k-nak a viadalokon mert nagyon "színvonalas" előadásra képesek.
igazából ez a rangsor harapáserősség szerint:
Rottweiler
Pitbull
Németjuhász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!