Amstaff vagy pitbull melyiket ajanljatok?
Figyelt kérdés
Szeretnek egy kutyat vegre amelyik rendes tenyeszkutya nem keresztezet semmien fajtaval ekozott a ket faj kozul szeretnek valasztani de nem tudok!Kerlek irjatok tapasztalatokat velemenyt,pozitiv negativ velemenyek roluk!!2013. jún. 18. 13:19
1/3 anonim válasza:
Ezt a rendes tenyészkutya nem keresztezett semmilyen fajtával dolgot nem értem.Hogy ezzel mit is akarsz?
Ezek a kutyák csak hozzáértő következetes,határozott embernek valók.
A saját életmódodba kell kutyát választani azaz:
-napi mennyi időd van a kutyára?
-panel vagy kertes ház?
-mivel etetnéd?
-mennyi pénzed van a kutya vásárlására?
-kötelező oltások,orvosi kezelések fedezése
-kutyaiskolai lehetőségek stb.
Ezekre válaszolj,akkor jobban lehet segíteni.
2/3 anonim válasza:
Amstaffból könnyebben szerzel tenyészkutyát.
3/3 anonim válasza:
szia!Nagyon kevés pitbull kennel van és 200ezertöl kezdödik ott egy pit,nekem két amstaffom van,törzskönyves,én ezt ajánlanám,de sokat kell vele foglalkozni,nagy mozgás tér kell neki,és határozott ember mellé való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!