Egy pitbull roti mix jelleme milyen lehet?
Egyik bnőm 2 hét múlva kap egy ilyen kutyát,próbáltam lebeszélni,mert c.gányoktól veszi olcsón,bár legalább 8 hetesen 1 oltással adják oda neki...
jelenleg van nekik 3 kutyájuk,de ez csak az övé lesz,elvileg suliba vinné majd,de mondom azért nem egyszerű eset lesz az biztos..
mondtam neki nevelésről olvasson nagyon sokat!
az eddigi 3 kutyával nem sokat foglalkozott így kb olyan mintha első kutyája lenne..
majd egyszer áthozza (másik városba lakik) és akkor megnézhetem,küllemre kíváncsi vagyok hogy fog kinézni..
A jellemével nem feltétlenül lesz probléma, ha jól bánik vele.. ha szerencséje van kicsit több jön elő a rotiból, de az se könyű :D Első kutyának semmiképpen nem tanácsolnám.. Az olcsóságnak meg utána kell járni szülőket megnézni még elvétve lehet hogy tk-sok is csak így jött össze ^^
apuka pitbull keverék de erősen dominál benne a pitbull bnőm ezt mondta, anyuka meg roti...
hát erősen ajánlottam a kutyasulit,mert egyik fajta sem éppen a legkönnyebben kezelhetőek,szerencsére megfogadta a tanácsokat,bár nekem bichonom van,könnyű falat,de segítek neki ott ahol tudok..sok féle kutyával találkoztam már és foglalkoztam velük..kb 9 éves kutyás tapasztalatom van,de egy ilyen mix-et nem vállaltam volna be :D
Nekem is rotim van én nekem semmim próblémám nincs vele, 7-8 hónaposan volt vele baj
deh akkor meg tudtam fogni azóta semmi baj, most 15 hónapos
Nekem is Pitweilerem van, egyátalán nem egy könnyű természetű, sok törödést, képzést, foglalkozást igényel.
Első kutyának semmiképpen nem ajánlanám.
+ magas kerítés mindenképpen ajánlott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!