Csivava gazdik, ti hogyan szoktattátok alomra a kutyusotokat?
Az utolsó kettő kommentelőnek nagyon szépen köszönöm a válaszokat és azt is hogy nem olyan bunkó stílusban írtak.
:)
A kutyapelenka nagyon jó ötlet!!!!
én már úgy unom ezeket a tizenéves agyatlan csitriket!
a mostanin kívül kérlek emeld már ki hol volt a bunkó stílus te agyatlan madár!!!
11-es!!! Ezt a választ én írtam egy régebbi bejegyzéshez. Ha saját választ nem tudsz alkotni, légy szíves ne az enyémet másold. Köszi!
Kérdező!
Ha a kutyát szobatisztaságra szoktatod, nem kell sem pelenka sem alom. A kutya szobatiszta lesz, vagyis a lakásban nem fog piszkítani. Csak spontán nem fog maga alá pisilni, ráadásul ahogy idősebb lesz (olyan 5-6 hónapos korától) már tudja tartani akár 6-8 órán keresztül, később pedig még tovább. nekem kistestű kutyám van. 10 hónapos múlt, panelban lakom. Volt rá példa hogy 16 órán keresztül egyedül volt. A kutya nem evett, és nem ivott, csak hogy ne ürítsen. Ha csak 6-8-10 órát egyedül van akkor sem. ha elugrasz otthonról 5 percre attól még nem fog bepisilni. Az elején nyilván mindenfelé pisilni fog és kakilni. Kiskutya, ez természetes. Ha ekkor pelenkával próbálkozol, ez akkor is meg fog történni. Ráadásul nem is biztos hogy pelenkára szokik..sőt.
kutyapelenkát felejsd el..
mi is rácsesztünk a szőnyegre végzi a dolgát a kutya,bár szerencsére sikerült 70%ban le nevelni róla,de nem teljesen!
heti 1x-2x bepisil így is.. 2-3 óránként vidd le az a legjobb!
kipróbálhatod a kutya pelenkát,de ha majd nem tudod róla leszoktatni vagy rendszeresen a szőnyegre pisil kakil..akkor mi megmondtuk..csak gondolkozz el rajta..
ne ess bele abba a hibába mint mi!
hidd el nem kellemes hetente többször mosni a szőnyegeket..
ja és 2 éves a kutyánk..
21:43-as vagyok
ha tehetném újra csinálnám az egészet és a kutyapelenkát úgy felejteném el ahogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!